Δευτέρα 4 Δεκεμβρίου 2017

Γιάννης Σηφάκης : Σε μια βδομάδα η εκκίνηση του χιονοδρομικού του Καϊμακτσαλάν


Επικοινωνία του βουλευτή με ΕΤΑΔ για την γρηγορότερη δυνατή εκκίνηση της λειτουργίας του χιονοδρομικού κέντρου

Ήδη έχουν δρομολογηθεί όλες οι συμβάσεις και αναθέσεις, θα ολοκληρωθεί η υπογραφή τους μέσα σε αυτή την βδομάδα.
Η ΕΤΑΔ εξασφάλισε περαιτέρω εξοπλισμό για την τεχνητή χιόνωση.
Ο βουλευτής ζήτησε να διατεθούν οχήματα για την μεταφορά, πέραν του προσωπικού, και τουριστών και χιονοδρόμων από Έδεσσα και Αριδαία με το μικρότερο δυνατό κόστος συμπληρωματικά των οχημάτων που, πιθανά,  θα διαθέσουν  ιδιώτες για την μεταφορά τουριστών χωρίς καμιά διάθεση ανταγωνισμού της επιχειρηματικής δραστηριότητας τους.

Η δραστηριοποίηση του ιδρυθέντος από το 2016 ενιαίου φορέα ανάπτυξης του ορεινού όγκου Λουτρά Πόζαρ – Χιονοδρομικό – Λίμνη Βεγορίτιδα με την συμμετοχή 28 συνολικά φορέων από Αλμωπία και Έδεσσα είναι καθοριστικός παράγοντας για την ανάπτυξη της περιοχής.

3 σχόλια:

  1. Μετά από μια εβδομάδα θα είναι 12/12/17, λίγο πριν τις εορτές. Όταν είμουν νέος και έκανα σκι αρχίζαμε και ήταν το πλεονέκτημα της περιοχής μας από τον μήνα Νοέμβρη. Τώρα γιατί τόσο αργά ;; , γιατί ο πολιτευτής το παρουσιάζει ως κατόρθωμα ;; συμβαίνει κάτι ;; όχι άλλα καθρεφτάκια σε ιθαγενείς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γιάννης Σηφάκης Βουλευτής Πέλλας5 Δεκεμβρίου 2017 στις 5:25 μ.μ.

      Ακόμη φίλε δεν υπάρχει χιόνι στο βουνό, όταν ήσουν νέος ( όπως και εγώ) πηγαίναμε πιό νωρίς γιατί τότε υπήρχαν περισσότερα χιόνια, η κλιματική αλλαγή είναι υπαρκτή και όλη η διεθνής κοινότητα οφείλει να προσπαθεί να την αντιμετωπίσει.
      Για να σου λύσω την απορία ο κόσμος και στο Πόζαρ και στον Αγιο Αθανάσιο ανησυχεί μήπως δεν είναι ανοιχτό στις γιορτές και ρωτά επίμονα. Αυτός είναι ο λόγος της ενασχόλησης του βουλευτή ( και όχι πολιτευτή) με αυτό το θέμα. Τώρα που είναι το καθρεφτάκι λοιπόν; μην στεναχωριέστε λοιπόν κάποιοι τόσο επειδή κάποιος έχει συναίσθηση της ευθύνης απέναντι σε αυτούς που τον εξέλεξαν. Ας αλλάξει λίγο η νοοτροπία κάποιοι να ψάχνουν στο κάθε τι αντιπολίτευση

      Διαγραφή
    2. από 8:55 προς Σηφάκη. Ευχαριστώ για την απάντηση, κατάλαβα τον λόγο. Διορθώνω το πολιτευτής , δίκιο έχεις βουλευτής. Όσο για την αντιπολιτευτική νοοτροπία πρέπει να την συνηθείσης.

      Διαγραφή

(3)