Σάββατο 17 Φεβρουαρίου 2018

Έκοψε τη βασιλόπιτα για τη νέα χρονιά η Περιφερειακή Ενότητα Πέλλας


Από αριστερά : Πέτρος Ζέρζης, Απόστολος Τζιτζικώστας,Μαρία Ζωγράφου,Αθηνά Αηδονά, Βασ. Βασιλειάδης, και Μαρία Καράμπελα


Τρέχει να αναπληρώσει το μέχρι τώρα χαμένο έδαφος ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας. Μέχρι σήμερα προφανώς η παρουσία του στις περιφερειακές ενότητες ήταν ελάχιστη, ενώ
παράλληλα αποδείχτηκε στη πράξη ότι αυτό που προοιωνίζονταν προεκλογικά απέχει παρασάγγας από την πραγματικότητα. Έτσι τώρα προσπαθεί να είναι παρόν σε μικρές ή μεγάλες εκδηλώσεις . Μία από αυτές ήταν και η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας στην Έδεσσα.


Στην εκδήλωση, η οποία πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα εκδηλώσεων του Διοικητηρίου σε μια ζεστή ατμόσφαιρα, η Αν. Αντιπεριφερειάρχης ευχαρίστησε για την παρουσία του τον Περιφερειάρχη και όλους τους φορείς, δήλωσε ικανοποιημένη από τη συνεργασία που έχει με τους εργαζομένους της Π.Ε. Πέλλας και τόνισε τις προσπάθειες που γίνονται για τη βελτίωση του επιπέδου ζωής των πολιτών.
Έπειτα, στο χαιρετισμό του ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας αναγνώρισε την μεγάλη συμβολή του ανθρώπινου δυναμικού της Περιφέρειας στα πολύ σημαντικά αποτελέσματα που έχει επιτύχει η Διοίκηση της Π.Κ.Μ. τα τελευταία χρόνια, συγχαίροντας, παράλληλα, την Αν. Αντιπεριφερειάρχη Πέλλας Αθηνά Αθανασιάδου – Αηδονά για το έργο που έχει παραχθεί στην Πέλλα, σε συνεργασία με τους τέσσερις Περιφερειακούς Συμβούλους.
Στη συνέχεια, η κυρία Αθανασιάδου – Αηδονά μαζί με τον κ. Τζιτζικώστα ευχήθηκαν καλή και δημιουργική χρονιά για όλους τους παρευρισκόμενους κόβοντας την παραδοσιακή βασιλόπιτα, ενώ, η κα. Αντιπεριφερειάρχης χάρισε στον κ. Περιφερειάρχη ένα καλάθι με ποιοτικά αγροτικά προϊόντα της Πέλλας.
Στην εκδήλωση, εκτός από τον Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολο Τζιτζικώστα, την Αν. Αντιπεριφερειάρχη Πέλλας Αθηνά Αθανασιάδου – Αηδονά και τους Περιφερειακούς Συμβούλους
 Βασίλη Βασιλειάδη,
Πέτρο Ζέρζη,
 Μαρία Ζωγράφου – Τσαντάκη
και Μαρία Καράμπελα
παραβρέθηκαν, επίσης, ο Πάτερ Παντελεήμονας ως εκπρόσωπος του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη Εδέσσης, Πέλλης και Αλμωπίας κ.κ. Ιωήλ, ο Διευθυντής Αστυνομίας Πέλλας Σπυρίδων Διόγκαρης, εκπρόσωπος της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας και της ΙΙας Μ/Κ Μεραρχίας, ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Πέλλας Ιορδάνης Τσώτσος, ο Διοικητής του Γενικού Νοσοκομείου Πέλλας Χρήστος Σμίας και ο Διευθυντής Παναγιώτης Μπογιατζίδης, ο Αντιπρόεδρος της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας και Πρόεδρος της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Πέλλας Αστέριος Αντωνίου, οι
Διευθυντές Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Πέλλας Νικόλαος Τσαλικίδης και Θωμάς Μπαχαράκης, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Έδεσσας Φίλιππος Γκιούρος, ο Πρόεδρος της Ένωσης Απόστρατων Αξιωματικών Στρατού Πέλλας Αντώνης Παπακώστας, οι Διευθυντές, Προϊστάμενοι και στελέχη των υπηρεσιών της Π.Ε. Πέλλας και ενεργοί πολίτες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)