Σάββατο 17 Φεβρουαρίου 2018

Λαμπρή η γιορτή ποδοσφαίρου της ΕΠΣ Πέλλας





 



 Παρουσία πολύ κόσμου  έγινε Το βράδυ της Παρασκευής 16/2 στο κοσμικό κέντρο «Διόνυσος» στα Γιαννιτσά  η ετήσια γιορτή της ΕΠΣ Πέλλας.
Η παρουσία των ανθρώπων του ποδοσφαίρου ήταν μεγάλη , αφού τα περισσότερα σωματεία ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα της ΕΠΣ Πέλλας. Πολλοί ήταν και οι καλεσμένοι πρόεδροι από άλλες ΕΠΣ  που έδωσαν το παρών τους στην εκδήλωση.

Με την παρουσία του τίμησε και την βραδιά ο πρόεδρος της ΕΠΟ Βαγγέλης Γραμμένος  ο οποίος παρέλαβε και βραβείο από τον αντιπρόεδρο της ΕΠΟ Αστέριο  Αντωνίου. Στην βραδιά παραβρέθηκαν και αρκετοί παλαίμαχοι της ομάδος του Π.Α.Ο.Κ. , όπως  και ο Λάκης Παπαϊωάννου ο οποίος τιμήθηκε. Στους εκλεκτούς καλεσμένους ανήκε και ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Α.Ε.Κ.   Μηνάς Λύσανδρου  ο οποίος παρέλαβε μια εικόνα και τίμησε ο ίδιος τον μαχητή της ζωής Χρήστο Παυλίδη ο οποίος είχε τροχαίο ατύχημα το οποίο του κόστισε και την ποδοσφαιρική του καριέρα .

Στην εκδήλωση  βραβείο παρέλαβαν:

Ο δήμαρχος Αλμωπίας 
Νίκος Παπαδόπουλος 
  και ΧρήστοΚαραντώνης ς  ως παλαίμαχοι διαιτητές.

Ο Γ ιώργος Τυριακίδης τεχνικός του Αλμωπού Αριδαίας.

Ο Πέτρος Λιτοβολής της Δόξας Μελισσίου και ο Κώστας Χαρμάνας της Νίκης Αξού ως καλύτεροι προπονητές.

Οι Λάκης Παπαϊωάννου, Αντώνης Σαπουντζής και Ιωάννης Νεοφυτίδης ως παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές.

Ειδικό βραβείο «ζωής» παρέλαβαν οι  Μπάμπης  Τοσουνίδης και   Χ ρήστος Παυλίδης βραβεία που πραγματικά καταχειροκροτήθηκαν και σκόρπισαν συγκίνηση .

Η Κωνσταντίνα Στράντζαλη ποδοσφαιρίστρια του Π.Α.Ο.Κ. και ο ποδοσφαιριστής Ηλίας Πλίογκας για την διάκριση του στις Πανελλήνιες εξετάσεις.

Οι παράγοντες

Κωνσταντίνος Μήτσκος,
Γιώργος,  Γαλάνης
Νίκος  Κατικαρίδης
και Κώστας Τσόρμπας.

 

Ως φανατικός φίλαθλος παρέλαβε βραβείο ο Βασίλης Κωνσταντινίδης  (Ράφτης).

Κύπελλο ήθους παρέλαβε η ομάδα της Νίκης Βορεινού.

Βραβεύτηκε η Πέλλα τηλεόραση και ο ιδιοκτήτης Άκης   Κοσκινόπουλος για την πολύχρονη προσφορά του σταθμού στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο.


 



Τιμήθηκαν επίσης και οι διαιτητές και βοηθοί σύμφωνα με την βαθμολογία των παρατηρητών:
 Γιάγκος,
Ταγκαλίδης,
Σεμερτζής
, Κουπαράνη,
Δέλλιος,
Τετραγώνης.


































1 σχόλιο:

  1. ΣΙΑΜΑΝΔΗ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΝΑΡΤΗΣΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ-ΛΑΧΕΙΟΦΟΡΟ ΑΓΟΡΑ ΤΟΥ ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΠΟΥ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΠΗΡΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΛΑΧΕΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ Η ΚΛΗΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΤΑ ΧΡΙΣΤ6ΟΥΓΕΝΝΑ, ΑΙΣΧΟΣ.,,, ΚΡΙΜΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΤΖΙΤΖΙΚΟΣΤΑ , ΠΟΥ ΠΑΡΑΒΡΕΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΒΡΩΜΙΑ ΤΗΣ ΠΕΛΛΑΣ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ΕΠΣ.... ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΤΑ ΚΟΤΣΙΑ ΝΑ ΤΟ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ, ΑΛΛΑ ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)