Σάββατο 17 Φεβρουαρίου 2018

Διαφορα αδικήματα στη Κεντρική Μακεδονία .



                                   Εξιχνίαση κλοπής

                Από το Τμήμα Ασφάλειας Πέλλας σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος 21χρονου υπηκόου Ρουμανίας,
διότι όπως προέκυψε από την έρευνα, τον περασμένο Ιανουάριο, μπήκε σε κατάστημα σε περιοχή της Πέλλας και με το πρόσχημα ανταλλαγής χρηματικού ποσού που διέθετε, σε χαρτονομίσματα μεγαλύτερης αξίας, αφαίρεσε από τον υπάλληλο του καταστήματος χωρίς να γίνει αντιληπτός, το χρηματικό ποσό των 330 ευρώ.


Σύλληψη για παράβαση της νομοθεσίας περί παιγνίων               

Συνελήφθη χθες (16-2-2018) το απόγευμα στην Κατερίνη, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Κατερίνης, 38χρονη υπήκοος Βουλγαρίας, προσωρινά υπεύθυνη καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος, διότι κατά τον αστυνομικό έλεγχο του καταστήματος, διαπιστώθηκε να έχει θέσει σε λειτουργία 31 ηλεκτρονικούς υπολογιστές στους οποίους διενεργούνταν παράνομα τυχερά παίγνια. Επιπλέον, η 38χρονη παρεμπόδισε τον έλεγχο, μετατρέποντας τις οθόνες των υπολογιστών όπου εμφανίζονταν τα παράνομα παίγνια σε νόμιμες ιστοσελίδες, με τη χρήση κεντρικού υπολογιστή (server), ο οποίος κατασχέθηκε. Στη δικογραφία που σχηματίσθηκε συμπεριλαμβάνεται 35χρονος ημεδαπός, ιδιοκτήτης του καταστήματος, που απουσίαζε κατά τον έλεγχο.

Σύλληψη για βεγγαλικά              

Συνελήφθη χθες (16-2-2018) το απόγευμα σε περιοχή της Πιερίας, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Κατερίνης, 34χρονος ημεδαπός, διότι σε αστυνομικό έλεγχο καταστήματος, διαπιστώθηκε να διαθέτει προς πώληση 104 κροτίδες, οι οποίες και κατασχέθηκαν.
Σύλληψη για καταδικαστικές αποφάσεις

                Συνελήφθη χθες (16-2-2018) το μεσημέρι σε περιοχή του Κιλκίς, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Κιλκίς, 49χρονος ημεδαπός, διότι σε βάρος του εκκρεμούσαν δύο καταδικαστικές αποφάσεις, σύμφωνα με τις οποίες του επιβλήθηκε συνολική ποινή φυλάκισης 14 μηνών, για έκδοση ακάλυπτης επιταγής και κλοπή.
Συλλήψεις για παράβαση του τελωνειακού κώδικα
                Συνελήφθησαν χθες (16-2-2018) στον Προμαχώνα, στο πλαίσιο στοχευμένων ελέγχων των αστυνομικών του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Προμαχώνα, 2  άτομα σε διαφορετικές περιπτώσεις, για παράβαση του τελωνειακού κώδικα. Συγκεκριμένα συνελήφθησαν:
             33χρονος υπήκοος Βουλγαρίας, καθώς διαπιστώθηκε να έχει εισάγει και να μεταφέρει με όχημα, 112 πακέτα τσιγάρων, χωρίς να καταβληθούν οι νόμιμοι φόροι και δασμοί.
             39χρονη υπήκοος Βουλγαρίας, καθώς διαπιστώθηκε να έχει εισάγει και να μεταφέρει με όχημα, 46 πακέτα τσιγάρων, χωρίς να καταβληθούν οι νόμιμοι φόροι και δασμοί.
Τα παραπάνω λαθραία πακέτα τσιγάρων κατασχέθηκαν, όπως και τα παραπάνω οχήματα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)