Τετάρτη 25 Απριλίου 2018

Τζάμπα καίει το ρεύμα στην Κορυφή για την ΕΡΤ



Μάλον πρέπει  να ενεργηθεί ο γνωστός  ρουφιάνος του Δήμου Αλμωπίας με τον κωδικό  ΑΣΤΕΡΙΟΣ ΤΡΙΑΝΤΕΛΛΑΣ
για να κινητοποιηθεί και ο Δήμος ,αλλά και οι κρατικές υπηρεσίες.
Από τον Νοέμβριο του 2014 η ΕΡΤ εκπέμπει μέσω  digea, και η αναλογική εκπομπή σταμάτησε. Τα αναλογικά μηχανήματα όμως εξακολουθούν να λειτουργούν  και να καίνε ρεύμα αξίας χιλιάδων ευρώ. Αυτά  υπεύθυνοι του Δήμου Αλμωπίας δεν τα επιβαρύνονται και οι κάτοικοι της περιοχής . Αυτά όμως δεν σας νοιάζουν ,όπως δεν νοιάζουν  και τον γενικό αρχιρουφιάνο ΑΣΤΕΡΙΟ ΤΡΙΑΝΤΕΛΑ. Άλλα έχετε στο μυαλό σας , ως συνήθως

Δημοσίευμα του Θανάση Κατσέλη  στο διαδίκτυο περιγράφει   τι ακριβώς συμβαίνει.

Η ΕΡΤ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ

Δεν είναι ένας τυχαίος μετρητής. Είναι ο μετρητής κατανάλωσης ρεύματος της ΕΡΤ και βρίσκεται στο ραδιοτηλεοπτικό ΄΄ΚΕΝΤΡΟ ΕΚΠΟΜΠΗΣ¨ΑΡΙΔΑΙΑΣ’’.Μέχρι εδώ όλα καλά.Και πάμε στο παράξενο της όλης υπόθεσης Από τον μετρητή αυτό ρευματοδοτούνται οι πομποί της ΕΡΤ που όμως από τον Νοέμβριο του 2014 που έγινε το SWITCH-OFF λόγο ψηφιακής κάλυψης της περιοχής από την DIGEA ( άλλη ιστορία και αυτή) Θάπρεπε να κλείσουν τα μηχανήματα της ΕΡΤ και φυσικά να διακοπή η παροχή ρεύματος. Δυστυχώς μετά από 4 χρόνια τα μηχανήματα συνεχίζουν vα δουλεύουν άσκοπα και γίνεται η σχετική κατανάλωση ρεύματος την οποία βέβαια εμείς οι πολίτες πληρώνουμε. Προσωπικά έχω ενοχλήσει την ΕΡΤ και 2φορές το έχω αναφέρει σε βουλευτή μας . Ο δήμος που συνεργείο του επισκέφτηκε το Κέντρο εκπομπής για παρόμοια θέματα, πιστεύω πως θα έκανε κάποιες ενέργειες. Παρ όλα αυτά οι διακόπτες μέχρι και σήμερα δεν έχουν κατέβει.
Τι να υποθέσω ότι συμβαίνει ,ότι είμαι γραφικός όπως κάποιοι θα ξαναπούν . Μήπως δεν προλαβαίνουν από την πολύ δουλειά οι άνθρωποι της ΕΡΤ και πρέπει να προσλάβει η κυβέρνηση κάνα δύο χιλιάδες ακόμα. Μήπως πρέπει να αποδοθούν ευθύνες κ. Σηφάκη ή πρέπει να ακούμε ,να βλέπουμε ,να πληρώνουμε και να μην μιλάμε.
Το βίντεο είναι σημερινό και φαίνονται καθαρά τα στοιχεία του μετρητή καθώς και η ρόδα ένδειξης κατανάλωσ

1 σχόλιο:

(3)