Τετάρτη 25 Απριλίου 2018

Πυροσβέστης ο Σίμος Σωτηριάδης























ΕΣΩΣΕ ΤΗΝ ΠΑΡΤΙΔΑ ΔΙΑΚΟΠΤΟΝΤΑΣ ΤΗΝ  ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ

ΒΟΛΕΣ ΓΙΑΝΝΗ ΟΥΓΑΝΤΖΟΓΛΟΥ ΣΕ :

 " ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΕΣ-ΓΙΟΥΣΟΥΦΑΚΙΑ-ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΔΕΣ"




Ο Σίμος Σωτηριάδης έσωσε για μια ακόμα φορά την κατάσταση για  ότι απέμεινε από την ΑΛΜΩΠΙΑ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΤΟΥΣ, στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου τη Τετάρτη.
Επειδή ουσιαστικά δεν δίνονταν πειστικές εξηγήσεις για τον εξαναγκασμό σε παραίτηση της  προέδρου της Τοπικής Κοινότητας Λυκοστόμου Σοφίας Αλεξίου , υπήρξαν σκληρές κριτικές και αντιπαραθέσεις.
Ο Δήμαρχος δεσμεύτηκε  να γίνουν λολα όσα δεν έγιναν και ανάγκασαν την  πρόεδρο σε παραίτηση.
 Ο πρόεδρος της κοινότητας Θηριόπετρας , που εκλέχτηκε με τον συνδυασμό του δημάρχου, επανέλαβε ότι πολλά χωριά έχουν εγκαταληφθει στην τύχη τους. Παράλληλα κατηγόρησε πολλούς ότι νοιάζονται μόνο για τον μισθό τους και τίποτα παραπάνω . Έκανε λόγο για
''κωλοτούμπα'', ''Καραγκιόζη'', ''Γιουσουφάκι'' κλπ.
Τα πνεύματα άναψαν , αλλά ο Σίμος Σωτηριάδης διέκοψε τη συνεδρίαση πριν χειροτερέψει η κατάσταση.

13 σχόλια:

  1. Πες τα ρε Γιάννη γιατί οι υπόλοιποι βολεύονται με τα 250€ πού τούς πετάνε και φοβούνται να πούνε αλήθειες.Φωναζε οδό πιό δυνατά μπορείς μπας και ξυπνήσουμε όλοι μας.Δυαλυθηκαμε σαν χωριά τίποτα δεν έμεινε που να μας ενώνει τίποτα χάσαμε τον χαρακτήρα μάς και την αξιοπρέπεια μας και το κυριότερο χάθηκαν τα παιδιά από τα κλειστά σχολεία από τίς ανυρπακτες παιδικές χαρές ... Από τα σοκάκια τις γειτονιές.Καλυνχτα αλμωπια!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. μιλάμε για το αστειότερο δημοτικό συμβούλιο όλων των εποχών.Όλοι μαζί δεν κάνουν για 3 ολοκληρωμένους.Έλεος με την άγνοια και αγραμματοσύνη που κυριαρχεί.Δήμος παιδική χαρά!

      Διαγραφή
  2. Έχουν καταντήσει αηδία Πρέπει να ντρέπονται να κυκλοφορούν ο κόσμος τους φτύνει. ΣΚΕΤΗ ΑΗΔΙΑ ΠΙΑ. Καλά τα είπε ο Γιάννης αλλά είπε και πολλά άλλα που δεν γράφτηκαν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τα ίδια ακριβώς περάσαμε το 2003 - 2006 στο Δήμο Εξαπλατανου με το Παλικογλου και τούς τότε αντιδημαρχους, πρόεδρο δημοτικού συμβουλίου, ΔΕΠΑ, Δ.Ε.Υ.Α. κλπ.
    Καμία πρόταση μας δεν εισακουστηκε και τότε.
    Πρέπει να γίνει έρευνα ΔΕΠΑ και ΔΕΥΑ Εξαπλατανου από το 2003 έως το 2006. Πρέπει να ελεγχτουν όλα τα τιμολόγια από τήν αρχή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑΣ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ ΚΑΙ ΓΙΟΥΣΟΥΦΑΚΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ.ΔΕΝ ΤΑ ΛΕΜΕ ΟΛΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΥΡΙΕ ΓΙΑΝΝΗ.ΘΑ ΣΕ ΜΗΝΎΣΕΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΜΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΓΙΑΤΙ ΡΕ ΓΙΑΝΝΑΡΕ ΔΕΝ ΕΙΠΕΣ ΞΕΦΤΙΛΕΣ ΡΟΜΠΕΣ ΞΕΚΟΥΜΠΟΤΕΣ.ΒΓΑΛΤΟΥΣ ΤΑ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΑ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΑ ΦΟΡΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΡΟΣΒΑΛΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΝΤΡΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΕΔΩ ΠΡΟΔΩΣΑΝ ΤΟ ΧΡΙΣΤΟ ΓΙΑ 30 ΑΡΓΥΡΙΑ.ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΕΙΝΑΙ 1200 ΕΥΡΩ ΤΟΝ ΜΗΝΑ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. μπορεί να πει κάποιος την γνώμη του χωρίς να γίνεται γραφικός? ο κύριος Γιάννης με το ύφος και τις εκφράσεις του έχει καταχωρηθεί στην κατηγορία των απολίτιστων τζάμπα μάγκας που απ ότι φαίνεται ότι δεν μπορεί να κάνει σπίτι νομίζει μπορεί να το κάνει στο Δημοτικό συμβούλιο.Γιάννη,κάνε ένα ταξίδι,διάβασε μερικά βιβλία και το μέλλον θα είναι δικό σου.Μη μασας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ο Σίμος ο εφτακοσιοευρύτης, Σύστιμικός επιδοματάκιας. και δήμαρχος χομενακιας. και δημοσιογραφισκοι -μωρά= αυτό λέγεται ντιμος ΑΡΙΔΑΆΙς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. καλά τα λέει ο Ουγκαντζόγλου,λέει αλήθειες ο Ουγκαντζόγλου.Απλά πρέπει να κατέβει απ τα δέντρα της ζούγκλας που ζει και να αρχίσει νε τρώει με μαχαιροπίρουνα.Κάποιος να του πει ότι άνθρωπος πήγε στο φεγγάρι.Ουγκ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΜONO 2 αξιοι, η Σοφία από το Λυκόστομό (αναγκάστηκε ο Δήμαρχος να λέει βλακείες) και ο Γίάννης απο την Θηριόπετρα. Ολοι οι άλλοι πρόεδροι είναι φοβιτιάριδες, πονηροί και σκοτεινοί . Επειδή απο τα site άκουσα τον Δήμαρχο, για την απάντησή του, όσο αφορά την παραίτηση της προέδρου το Δ/Δ Λυκοστόμου , αγανακτησμένος λέω στο Πρώτο Άρχοντα του Δήμου τον Λυπάμε. Δηλαδή ρεεεε Δήμαρχε η πρόεδρος παραιτήθηκε γιατί τα έκανεσ ΟΛΑ ;;;; Με κεντρίζει το ενδιαφέρον να ξέρω την άποψη των πολιτών του Λυκοσμόμου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ρε θα σταματήσετε να βρίζετε ο ένας τον άλλον έχουμε πρόβλημα αααααααασσ δέν λειτουργεί το υπάρχον σύστημα ααααααααααα αλλάξτε το.αποκεντρωσηηηηηηηηηη σολη την Ευρώπη γίνεται.Ερημωσαμε.να φύγουν σήμερα κιόλας στην φουστανη ΚΕΠ και τα μισά μηχανήματα μαζί και υπάλληλοι υποστήριξης δύο αντιδήμαρχοι σε μόνιμη βάση.στο Λουτράκι ένας με μόνη ασχολία τον τουρισμό και τούς ξενοδόχους.στην Αριδαία πίσω η εφορία στο κτίριο τού ΚΤΕΛ όλες οι υπηρεσίες άντε Παλιό μαλακές άσχετοι κολημενοι με νευριασατε πάλι με κάνατε και έβρισα.Δεν υπάρχει αύριο δεν υπάρχει μέλλον.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. αγαπητέ φίλε αδιάβαστε, τι είναι η εφορία ? το μαγαζάκι του καθένα να πηγαίνει και να έρχεται? προβλέπεται στους ειδικους όρους που ψηφισαν οι ελληνικές κυβερνήσεις ώς κομάτι του μνημονίου,περιορισμός Δημόσιων Υπηρεσιών και σε αναλυτικότερους όρους αναφέρονται και επ ακριβώς ποιές πότε εφορίες έκλεισαν.Έλεος με τις απόψεις καφενείου και παπαδάκη παντου στη ζωή μας....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)