Τρίτη 30 Οκτωβρίου 2018

Υπογραφή σύμβασης χρηματοδότησης για το Κολυμβητήριο Έδεσσας




Υπογράφτηκε η σύμβαση χρηματοδότησης για την πραγματοποίηση εργασιών ενεργειακής
αναβάθμισης του Κολυμβητηρίου της Έδεσσας, μεταξύ του Υφυπουργού Αθλητισμού κ. Γιώργου Βασιλειάδη και του Δημάρχου Έδεσσας, κ. Δημήτρη Γιάννου, παρουσία των Βουλευτών του Νομού Πέλλας κ. Θεοδώρας Τζάκρη και κ. Γιάννη Σηφάκη, καθώς και του Αντιδημάρχου κ. Αναστάσιου Δίου.
Μέσω της συγκεκριμένης χρηματοδότησης τοποθετούνται ισοθερμικά καλύμματα των δύο δεξαμενών με ηλεκτρικούς μηχανισμούς για την εξοικονόμηση θερμότητας κατά τις ώρες μη λειτουργίας του Κολυμβητηρίου, αλλαγή λέβητα και καυστήρα, προμήθεια και τοποθέτηση δύο (2) επιπλέον ηλιακών θερμοσιφώνων 1.000 lt ο καθένας και προμήθεια ρομποτικής σκούπας για τον καθαρισμό των δεξαμενών.
Με την πραγματοποίηση των παραπάνω παρεμβάσεων το Κολυμβητήριο θα αναβαθμιστεί ενεργειακά και θα βελτιωθούν οι παρεχόμενες υπηρεσίες του!
Ο Δήμαρχος ευχαρίστησε θερμά τον Υφυπουργό κ. Βασιλειάδη, τονίζοντας ότι η χρηματοδότηση αφορά σημαντικές παρεμβάσεις εξοικονόμησης ενέργειας και χρηματικών πόρων σε έναν αθλητικό χώρο που προσφέρει πολλά στη νεολαία της Έδεσσας και της γύρω περιοχής, ενώ ο Δήμος Έδεσσας περιμένει κι άλλες χρηματοδοτήσεις για τη βελτίωση των αθλητικών χώρων της περιοχής και τη δημιουργία νέων. Τα θέματα αυτά συζητήθηκαν με τον κ. Υφυπουργό και ελπίζουμε ότι σύντομα θα έχουμε τη χαρά να ανακοινώσουμε κι άλλα σημαντικά έργα στον τομέα του αθλητισμού!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)