Τρίτη 30 Οκτωβρίου 2018

«Συνέντευξη τύπου και συναντήσεις με φίλους και υποστηρικτές


της υποψηφιότητάς του για την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας πραγματοποίησε ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Χρήστος Παπαστεργίου στην Έδεσσα»


“Να δείξουμε τη δική μας αντίληψη για μια άλλη ανάπτυξη με αλλαγή στον τρόπο διοίκησης στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας» τόνισε ο  υποψήφιος περιφερειάρχης Χρήστος Παπαστεργίου από την Έδεσσα όπου πραγματοποίησε συνέντευξη τύπου στα τοπικά ΜΜΕ και συνομίλησε με φίλους και υποστηρικτές της υποψηφιότητάς του στην περιφέρεια κεντρικής Μακεδονίας.

Ο Απόστολος Τζιτζικώστας στερείται το πιο κρίσιμο στοιχείο μιας πολιτικής μάχης, έναν θετικό απολογισμό της θητείας του.Ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Χρήστος Παπαστεργίου με ιδιαίτερη έμφαση τόνισε την ανεπάρκεια και την έλλειψη παρεμβάσεων σε έργα ανάπτυξής στην Περιφέρεια  ασκώντας κριτική στον νυν Περιφερειάρχη Απόστολο Τζιτζικώστα
«Ο κ. Τζιτζικώστας ήταν στενός συνεργάτης και στη συνέχεια διάδοχος του κ. Παναγιώτη Ψωμιάδη. Μιλάμε λοιπόν για την ίδια παράταξη, την ίδια διοίκηση και ο απολογισμός τους από το 2002 μέχρι τώρα είναι πολύ ελλιπής, πολύ φτωχός και το κυριότερο δεν υπάρχει καμία πειστική προοπτική με αυτή την παράταξη και με τον κ. Τζιτζικώστα επικεφαλής της για την Κεντρική Μακεδονία.»

Έχοντας εμπειρία στην αυτοδιοίκηση ως εκλεγμένος δημοτικός σύμβουλος από το 2014 της «Πρωτοβουλίας για τη Θεσσαλονίκη» με τον Γ. Μπουτάρη, ο υποψήφιος Περιφερειάρχης για την Κεντρική Μακεδονία έδωσε πειστικές και τεκμηριωμένες απαντήσεις στα ερωτήματα των δημοσιογράφων δίνοντας έτσι την εντύπωση ότι η παράταξή του θα καταθέσει ένα εμπεριστατωμένο και αναλυτικό πρόγραμμα για την περιφέρεια της Κεντρικής Μακεδονίας.

Οι πολίτες να διαλέξουν με βάση το πρόγραμμα του κάθε υποψηφίου και όχι με πολιτικές προτιμήσεις.
«Για να μπορέσει ο θεσμός της Τοπικής Αυτοδιοίκησης να πάει μπροστά προς όφελος της καθημερινότητας των πολιτών,οι δημότες της Κεντρικής Μακεδονίας και σε επίπεδο περιφέρειας και σε επίπεδο δήμων να επιλέξουν τους  νέους δημοτικούς άρχοντες με βάση τη δική τους αξιολόγηση, χωρίς μεσάζοντες, συγκρίνοντας θέσεις, προγράμματα, προσωπικότητες και συνδυασμούς»







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)