Τρίτη 30 Οκτωβρίου 2018

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΦΟΥΣΤΑΝΗΣ



 
ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΡΩΣΟΠΙΚΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΑΛΜΩΠΙΑΣ , ,ΑΠΟ ΑΛΛΕΠΑΛΛΗΛΕΣ ΤΗΛ.ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΕΣ ,
ΕΠΙΣΤΟΛΕΣ , E-MAIL ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΜΠΙΝΟ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΝΑ ΣΥΖΗΤΗΣΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΓΑΡΑΤΟΥΔΗ ΛΑΖΑΡΟ , ΠΑΡΕΔΡΟ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ , ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΙΣΠΡΑΞΑΜΕ ΗΤΑΝ ΥΒΡΙΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΓΑΡΑΤΟΥΔΗ ΚΑΙ ΠΛΗΡΗ ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΜΠΙΝΟ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΑ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ.

ΚΑΤΑΓΓΕΛΟΤΜΕ :

ΤΟΝ Κ.ΓΑΡΑΤΟΥΔΗ ΓΙΑ ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ [ 5 ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΝ ΠΗΓΕ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΔΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙ ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ,ΤΟ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΗ ΚΑΙ Η ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ] .ΚΑΘΑΡΙΩΤΗΤΑ [ΑΠΟΡΡΗΜΑΤΟΦΟΡΟ ΑΝΑ 3 ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ] - ΔΡΟΜΟΙ ,ΣΧΟΛΕΙΟ,ΝΕΚΡΟΤΑΦΕΙΑ,ΠΛΑΤΕΙΑ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΠΟΤΑΜΙ,ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΕΣΤΡΑΜΕΝΑ, ΒΡΟΜΙΚΑ,ΠΑΡΑΜΕΛΗΜΕΝΑ,ΑΘΛΙΑ.ΤΟ ΔΥΚΤΙΟ ΤΟΥ ΠΟΣΙΜΟΥ ΝΕΡΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΧΑΙΟΜΕΝΟ ΜΕ ΑΜΙΑΝΤΟΣΩΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΘΑΡΙΣΤΗ ΠΟΤΕ.ΟΠΩΣ ΚΑΙ Η ΠΗΓΗ ΤΟΥ ΝΕΡΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΚΑΘΑΡΙΣΤΗ ΓΕΜΑΤΗ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΚΑΙ ΨΟΦΙΑ ΖΩΑ.ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΑΥΤΟΥ ΟΙ ΣΥΧΝΕΣ ΑΡΡΩΣΤΙΕΣ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΜΙΚΡΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ

ΚΑΤΑΓΓΕΛΟΥΜΕ ΤΟΝ Κ. ΓΑΡΑΤΟΥΔΗ ΓΙΑ ΑΣΧΗΜΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΩΡΑ  ΠΡΟΣ ΤΟΥ ΣΥΓΧΩΡΙΑΝΟΥΣ ΤΟΥ ΜΕ ΥΒΡΙΣ ΠΡΟΣΒΟΛΕΣ ΧΙΔΑΙΕΣ ΕΚΦΡΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΙΡΩΝΙΑ.

ΚΑΤΑΓΓΕΛΟΥΜΕ ΤΟΝ Κ. ΓΑΡΑΤΟΥΔΗ ΓΙΑ ΠΑΡΑΚΡΑΤΗΣΗ ΧΡΗΜΑΤΩΝ ΤΟΥ Μ.Σ. ΦΟΥΣΤΑΝΗΣ .ΜΕ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΥΠΑΙΤΙΟΤΗΤΑ ΕΚΛΕΙΣΕ Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΤΟ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ 2017 ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΦΕΤΟΣ ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2018 ΕΓΙΝΑΝ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΑΝΑΔΕΙΧΤΗΚΕ ΝΕΟ ΔΣ ,ΑΡΝΕΙΤΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΩΣΕΙ  ΤΟ ΠΟΣΟ ΤΩΝ 640 EYRO  ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΔΩΡΕΑ ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΟ ΣΕ ΧΟΡΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ .
Π Α Ρ Α Ν Ο Μ Ο

ΚΑΤΑΓΓΕΛΟΥΜΕ ΤΟΝ Κ. ΜΠΙΝΟ ΓΙΑ ΣΥΓΚΑΛΥΨΗ ΣΤΟΝ Κ. ΓΑΡΑΤΟΥΔΗ [ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΗΣ ΟΛΩΝ ΑΥΤΩΝ ] ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ ΑΝΑΙΣΘΗΣΙΑ ΔΕΝ ΤΟΝ ΑΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ ΤΑ ΧΩΡΙΑ ΜΑΣ ΕΔΩ .ΜΟΝΟ ΤΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙ ΤΟΥ ΚΑΙ Η ΓΥΡΟ ΠΕΡΙΟΧΗ ΚΑΙ ΑΡΕΣΚΕΤΑΙ ΝΑ ΓΕΛΙΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΠΡΩΣΤΑΤΟΥ ΠΑΡΑΚΑΛΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΓΙΑ ΕΝΑ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΟ.   ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΨΕΥΤΗΣ ΕΙΡΩΝΑΣ ΑΘΛΙΟΣ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΣ ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ Ο Κ. ΓΑΡΑΤΟΥΔΗΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΚΑΤΕΧΟΥΝ .


                                                         ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ

18 σχόλια:

  1. Εσύ που έκανες αυτήν την καταγγελία να την κάνεις προσωπικά και να μην συμπεριλαμβάνεις όλο το χωριό, διότι εκτίθεμεθα κύριες και κύριοι και μάλιστα πάρα τη θέληση μας!!! Ντομπή!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το άρθρο είναι απαράδεκτο απο άποψη σύνταξης κειμένου και ορθογραφικά λάθη και δεν ανταποκρίνεται σε δημοσιογραφικο ρεπορτάζ!!!
    Πιο πολύ για ερωτικό αποθημενο μοιάζει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Όχι μονο είναι α π α ρ ά δ ε κ τ ο και δεν συμπεριλαμβάνει τις απόψεις όλου του χωριού γιατί οι ίδιοι οι κάτοικοι του χωριού τον ψήφισαν για δύο τετραετίες.Όποιος και αν έδωσε αυτό το κείμενο για μένα μόνο το καλό του χωριού του δεν θέλει.Ας μας πει και γιατί ήταν υπεύθυνος ο κύριος Γαρατιδης που έκλεισε ο σύλλογος;Γιατί δεν υπήρχαν υποψηφιοι;Τους έδειωξε;'Η μήπως δεν ερχόταν κανείς στις συναιλεύσεις; Δυστυχώς κάποιοι ξεχνάνε πολλά και θέλουν να ρίξουν μόνο στάχτες... ΛΥΠΆΜΑΙ ΠΟΛΎ ΓΙ'ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΊΕΥΣΗ ΑΙΣΧΟΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Όχι μόνο είναι ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ δεν συμπεριλαμβάνει και τις απόψεις όλου του χωριού.Οι χωριανοί τον ψήφισαν για ΔΥΟ τετραετίες.Και θα ήθελα να μάθω γιατί ο Κύριος Γαρατίδης έκλεισε τον Σύλλογο το καλοκαίρι του 2017; Υπήρχαν υποψήφιοι και τους έδιωξε; ή μήπως δεν ήρθε κανείς στις συναιλεύσεις; Να λέτε τα πράγματα με το ονομά τους. 'Αλλα σας ενοχλούσαν. Αναρωτήθηκε κανείς σας γιατί τα χρήματα του Συλλόγου δεν δώθηκαν στον ταμεία του Συλλόγου και δώθηκαν στον πρόεδρο;Ρωτήστε την πρώην ταμεία.Σας πείραξε που θέλει να βάλει κλιματιστικό στο Ιατρείο ΓΙΑΤΙ; Δεν υπάρχει Σύλλογος και θέλει τα χρήματα να πιάσουν τόπο στο χωριό του.ΔΩΡΕΑ του Προηγούμενου Συλλόγου στο ΙΑΤΡΕΙΟ του χωριού.Και το χρηματικό ποσό δεν είναι αυτό που αναφέρεται αγοράστηκαν και 200 ημερολόγια για τα Χριστούγεννα του 2017.ΕΙΣΤΕ ΣΚΕΤΗ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΌΡΗΣΗ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ρε βοδια πατε καλα;;; Τι χαζομαρες γραφετε;;; Γιατι αυτη η καταγγελια να ειναι ντροπη για το χωριο;; Ειστε σοβαροι;; Δηλαδη ο Λαζαρης βγηκε στο χωριο γιατι δεν υπηρχε αλλος στις εκλογες να ψηφισουμε;;; Μαλλον καποιο λαθος κανετε, εγω θυμαμαι και τον Μαντα που κατεβηκε στις εκλογες και δεν βγηκε...δυστυχως στο χωριο μας κερδιζει αυτος που εχει το μεγαλυτερο σοι και αυτος ειναι ο Γαρατουδης αυτη ειναι η πικρη αληθεια..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αυτό που καταλαβαίνω είναι ότι δεν ξέρετε τι σας γίνεται Το άρθρο λοιπόν είναι επώνυμο με πάνω από 100 υπογραφές. Εσείς που γράφετε αυτές τις ηλιθιότητες που ειναι τα ονόματα σας Εσύ κύριε ανώνυμε (που ξέρω ποια-ποιος) είσαι, σταμάτα να κατηγορείς ανθρώπους και οικογένειες χωρίς αποδείξεις γιατί δεν ξέρεις τι σου γίνεται. Αντί να κοιτάτε τα ορθογραφικά λάθη, να πείτε μπράβο σ'αυτους τους ανθρώπους που είχαν το θάρρος να πουν επιτέλους την αλήθεια. Δεν είναι όλο το χωριό εσείς που διαφωνείτε. Δεν είναι το χωριό η οικογένεια Γαρατουδη.Που είναι οι υπόλοιποι κάτοικοι? Ξυπνήστε επιτέλους!!! Κρίμα γιατί είστε οι νέοι του χωριού που σε σάς βασίζεται το μέλλον του. Εσείς έπρεπε να είστε μπροστά σε τέτοια πράγματα. Κρίμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Εσυ κυριε/α ανωνυμε/η θα ηταν καλυτερο να μας πεις πρωτα το ονομα σου. Ακομη να μας υπογραψουν το αρθρο αυτοι που εχουν το προβλημα και να μην γενικευουν αορίστως!!!! Όποιο προβλημα υπαρχει να λυνεται με συζητηση κι οχι δημοσιευοντας αερολογιες σε κιτρινες σελιδες σαν αυτην!!! ΕΛΕΟΣ!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Μάλλον δεν ξέρεις Ελληνικά γι'αυτο θα στο ξαναπώ. Το άρθρο είναι υπογεγραμμένο. Αν ξέρεις να διαβάζεις λέει ότι έγιναν προσπάθειες για συζήτηση και να λυθούν τα θέματα ήρεμα με διάλογο και βγήκαν άκαρπες. Όλα αυτά έχουν αναφερθεί πρώτα εκεί που έπρεπε, αλλά δυστυχώς όλοι ήταν αδιάφοροι. Αφού δεν καταλαβαίνουν άλλο τρόπο, είναι άξιοι της μοίρας τους. Για όνομα του Θεού υπάρχουν άνθρωποι που μπορεί να σκέφτονται έτσι? Εδώ κολλάει το ΕΛΕΟΣ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Λυπάμαι για εσένα γιατί μάλλον εσύ δεν αντιλαμβάνεσαι. Η φράση "κάτοικοι του χωριού" δεν αποτελεί υπογραφή αλλά μια γενικότητα που εκθέτει όσους είχαν άγνοια για όλο αυτό που συνεβη!!!! Αυτοί που κάνουν την αναφορά να την κάνουν ονομαστικά για να τελειώνουμε επιτέλους! Αρκετά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Δεν γνωρίζω ποιος είναι υπεύθυνος για την δημοσίευση των σχολίων, αλλά θα ήθελα να αναφέρω ότι λειτουργεί επιλεκτικά και εδώ και αρκετές ώρες επιλέγει την μη δημοσίευση ορισμένων σχολίων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Όποιος μιλήσει ξανά για 100 υπογραφές,τον προειδοποιώ να σταματήσει την παραπληροφόρηση, γιατί μάθαμε ποιοί και πόσοι το έκαναν και θα φροντίσω να υποστεί τις ανάλογες νομικές συνέπειες!!!
    Προσωπικά συνιστώ ψυχραιμία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Άννα – Μαρία Τσολέκα (ευπειθώς αναφέρω!!!!)



      Κύρι....ε/....α ανώνυμε/η,

      Από χθες το απόγευμα, δύο – τρεις ίσως και τέσσερις, φαίνεστε έστω κι αν γράφετε ορθογραφημένα ή ηθελημένα .... ανορθόγραφα, αλλά δε με νοιάζει, πόσοι, τόσο λίγοι όμως!!!- ότι και να γίνει σταθερή μειοψηφία, έχετε επιδοθεί σε ένα μπαράζ , απειλητικών – εξυβριστικών-εκβιαστικών- σκαιών σχολίων (πάντα ΑΝΏΝΥΜΑ!!!) όπου ώ!!! του θαύματος ζητάτε από τους άλλους ΕΠΩΝΥΜΊΑ.

      ΕΠΩΝΥΜΊΑ – ΑΝΩΝΥΜΊΑ αλά κάρτ.

      Δεν πειράζει, δεν είναι κάτι καινούριο τα τελευταία τέσσερα χρόνια!!!!

      Άλλα ας πάμε στο θέμα:

      ΟΙ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ ΜΑΣ που κάτι είχαν να πουν το έκαναν επώνυμα!! Με τα ονοματάκια τους, τις διευθύνσεις, τα τηλέφωνά τους (στη διάθεση της ιστοσελίδας )!!!

      Εγώ πάλι ανήκω σε εκείνη την παλιά γενιά των δημοσιογράφων που εμπέδωσαν αυτό που τα μεγάλα κεφάλια της Δημοσιογραφίας έλεγαν:

      «Η Δημοσιογραφία είναι λειτούργημα, το ύψιστο της δημοκρατίας»

      και επειδή είναι αυτό:

      «Ο Δημοσιογράφος δεν έχει φίλους, διότι αν έχει δεν είναι δημοσιογράφος»

      και επίσης βάση του Ελληνικού Συντάγματος (που και αυτό κατά το δοκούν χρησιμοποιείτε), της σχετικής Ελληνικής αλλά και Ευρωπαϊκής Νομολογίας:

      «Ο Δημοσιογράφος οφείλει να διασφαλίζει το απόρρητο των πηγών του»

      Τουτέστιν ( επειδή μου χρησιμοποιείς και κάτι.... νομικίστικα του πάτου (τρομάρα σου)!!!

      Η καταγγελία είναι τόσο επώνυμη που δεν παίρνει παραπάνω!!! Τα ονόματα είναι στη διάθεσή μας!!! Και ναι, αυτοί (ήτανε δυό, ήτανε τρεις, ήτανε χίλιοι δεκατρείς - Φαραντούρη –Θεοδωράκης, ψυχούλα μου), (εσύ έμεινες στους εκατό;;;)είναι πολλοί και ομιλούν με ονοματεπώνυμο!!!

      Δεν απειλούν, δεν εξυβρίζουν, δεν εκβιάζουν.... Καταθέτουν τις απόψεις τους και τις σκέψεις τους για το χωριό τους, που θέλουν να το δουν να ξαναλάμπει όπως παλιά, να διαπρέπει, να αναγεννάτε με την επιστροφή των ανθρώπων του, που έφυγαν!!! Και με τους νέους που θα έρθουν να ζήσουν εδώ!!!

      Εξακολουθούν, να πιστεύουν, όπως κι εγώ, ότι το πολίτευμα του Ελληνικού Κράτους, μετά από πολλούς αιματηρούς αγώνες εξακολουθεί να είναι η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ και όχι ο ΧΡΥΣΑΥΓΕΤΙΣΜΟΣ, ο ΦΑΣΙΣΜΟΣ, ο ΧΙΤΛΕΡΙΣΜΟΣ (που τη νίκη μας εναντίον τους τη γιορτάσαμε πρόσφατα, και σίγουρα ΕΛΛΗΝΑΡΑ /ΡΟΥμου εσύ έχεις ακόμα ανεβασμένη τη σημαία (δεν έβαλες όμως δίπλα την κουκούλα σου!!!) και που σε αυτό το πολίτευμα είναι – και πρέπει να είναι αρχή απαράβατη η ρήση του Βολταίρου: «Διαφωνώ με αυτό που λες αλλά θ΄αγωνιστώ μέχρι τελευταίας ρανίδος του αίματός μου για να το λες» και εγώ τουλάχιστον, όπως και οι υπόλοιποι πιστεύω, το έχουμε σαν ιερό στη ζωή και την ύπαρξή μας, για μια καλύτερη ζωή για μας και τα παιδιά μας χωρίς τις ...κουκούλες σας!!!!

      Του...χέστην λοιπόν (στην δημοτικιά ελληνική!!!), μπορείς να μου κάνεις μήνυση, δεν έχω κάποιο θέμα αφού θα σου βγει η κουκούλα, τα ονόματα δεν θα τα πάρεις, αλλά μπορείς να είσαι σίγουρος/η ότι θα βγούνε κι άλλα!!!

      Βεβαίως μπορείς επίσης να είσαι σίγουρος/η ότι αν επώνυμα τοποθετηθείς (αντί με την κουκούλα να ζητάς τα ονόματα των άλλων) θα μπορείς να έχεις τον διάλογο που θέλεις!!!

      Κατά τα λοιπά να είσαι σίγουρος/η ότι υβριστικά ή άλλα δεν πρόκειται να τα δεις να αναρτώνται , με την καμία (ε...πρέπει να δουλέψουν και οι δικηγόροι!!!!)

      Καλησπέρα!!!



      Άννα Μαρία Τσολέκα

      (ευπειθώς αναφέρω!!!)

      (Γνωστά Διευθύνσεις, τηλέφωνα και όλα τα λοιπά συναφή)

      Διαγραφή
  12. Ο προεδρος του χωριου ειναι παντα απων.Σημερα ειχαμε διακοπη του νερου στο χωριο.Για ακομη μια φορα δεν μας προειδοποιησε κανεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ο κώδικας περί δεοντολογίας και απορρήτου που έχει καθιερωθεί από την ΕΕ υποχρεώνει τα όλα τα ΜΜΕ να μην δημοσιεύουν οποιαδήποτε καταγγελία φτάνει στα γραφεία τους εάν δεν είναι επώνυμη. Σας το λέει κάποιος που έχει τελειώσει νομική και ξέρει πάρα πολύ καλά τι σας λέει.Μην εκθέτετε τους εαυτούς σας λόγο έλλειψη γνώσεων. Δε θέλω να πιστεύω ότι το επίπεδο γνώσεων σας φτάνει μέχρι την ορθογραφία!!!. Οι νέοι σήμερα είναι έξυπνοι άνθρωποι. Από όλο αυτό πάρτε ότι θετικό υπάρχει (αν ανοίξετε τα μάτια σας θα δείτε ότι υπάρχει και ειδικά γι'αυτους που έχουν άγνοια) και προχωρήστε μπροστά. ΑΡΚΕΤΆ λοιπόν σε όλους σας. Παρεμπιπτόντως σήμερα δε είχε το χωριό νερό, γιατί να μην το ξέρει ο κόσμος? Για πολλοστή φορά ο πρόεδρος απών!!!!Α Ρ Κ Ε Τ Α.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Πρόσφατα επισκέφτηκα το χωρίο μας πολλές φορές. Γνωρίζω και αγαπώ την Φούστανη από τότε που γεννήθηκα και ας μη ζω μόνιμα εκεί, όπως και οι περισσότεροι πια!
    Η εικόνα του χωριού είναι επιεικώς απαράδεκτη! Μια ατελείωτη εγκατάλειψη παντού! Ανεβαίνεις το δρόμο δίπλα στο ποτάμι, σήμα κατατεθέν κάποτε του τόπου αυτού, και θες να κλάψεις! Θλίψη!!!!
    Είναι γεγονός πως ναι, το νερό δεν πίνετε και το λέω γιατί το προσπάθησα!
    Είναι γεγονός πως οι δρόμοι είναι βρώμικοι και το λέω γιατί τους περπάτησα!
    Το ποτάμι, αυτή η μοναδική ομορφιά του χωρίου μας κάποτε, είναι μια ντροπή!
    Τα μνήματα.......τραγική εικόνα, και το λέω γιατί καθάριζα τα σπασμένα κλαδιά που υπήρχαν πάνω στους διάφορους τάφους γιατί ντράπηκα, αλλά και γιατί δεν μπορείς πια να περπατήσεις εκεί μέσα, έχουν χαθεί τα μονοπάτια από τα σπασμένα κλαδιά και τα φύλλα (εξαιρετικά επικίνδυνα για φωτιά)!!!!
    Φούστανη, ένα πανέμορφο χωριό που αν το επισκεφτεί ένας ξένος σίγουρα θα αναρωτηθεί "Ασχολείται κανείς με αυτό το χωρίο;"
    Δεν γνωρίζω για την συμπεριφορά και το τι κάνει ο κ.Γαρατούδης και ο κ.Μπίνος. Γνωρίζω όμως πολύ καλά πως σε όλο τον κόσμο, για την εύρυθμη λειτουργία, την γενικότερη εικόνα και την καθημερινή λειτουργική ζωή των κατοίκων μιας πόλης ή ενός χωριού ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ είναι πρωτίστως ο τοπικός άρχων! Μετέπειτα έρχεται η καλή συνεργασία τόσο των κατοίκων μεταξύ τους όσο και με τον τοπικό άρχοντα, βέβαια αυτό γίνεται πάντα με ευθύνη του δημάρχου, προέδρου ή ότι άλλο είναι!
    Στην περίπτωση της Φούστανης σίγουρα κάτι ΔΕΝ λειτουργεί σωστά ή και όλα!!
    Η απουσία Αρχής και οργάνωσης του τόπου είναι ολοφάνερη και το χωρίο φωνάζει «Βοήθεια!».
    Αντί να μαλώνουμε μεταξύ μας καλό θα είναι να συνεργαστούμε και να σώσουμε ότι σώζεται, να αφήσει και η δική μας γενιά κάτι όμορφο στην επόμενη, αυτή την ομορφιά που μας παρέδωσαν οι παππούδες μας και οι γονείς μας ας μην την αφανίσουμε με τόση ευκολία και ελαφριά τη καρδία!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ήμασταν ενήμεροι για την διακοπή απ' τις 8 το πρωί ,οποίος είπε ότι δεν υπηρχε ενημερωση μάλλον είναι τεμπέλης και υπναρας και ξυπνάει το μεσημέρι .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)