Τρίτη 29 Ιανουαρίου 2019

Μόνο προσφυγικοί σύλλογοι κηρύσσουν ανεπιθύμητους τους βουλευτές που ψήφισαν την συμφωνία των Πρεσπών


Μόνο προσφυγικοί  σύλλογοι μέχρι στιγμής έχουν δώσει στη δημοσιότητα ανακοινώσεις με τις
οποίες κηρύσσουν ανεπιθύμητους   στις διάφορες εκδηλώσεις τους , τους βουλευτές που ψήφισαν υπέρ της συμφωνίας των Πρεσπών.
Προς ς το παρόν είναι ακόμα ελάχιστοι αυτοί οι σύλλογοι , ενώ σύμφωνα με πληροφορίες αρκετοί βλέπουν  κομματικές σκοπιμότητες   πίσω από όλα αυτά . Οι πολιτιστικοί Σύλλογοι  των γηγενών Μακεδόνων   ακόμα δεν έχουν εκδώσει ανακοινώσεις. Παρασκηνιακά ασκούνται πιέσεις, αλλά μέχρι στιγμής δεν έχει ενδώσει κανένας. Μετά την καπήλευση των συλλαλητηρίων από συγκεκριμένο κόμμα , οι σύλλογοι αυτοί φέρονται να είναι πολύ επιφυλακτικοί.
Να δούμε πόσο θα κρατήσει και αυτή η μόδα των ανακοινώσεων

8 σχόλια:

  1. Περίμενε ανακοίνωση σε λίγο από το σύλλογο του Πόζαρ για να ράψεις το στόμα σου..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Θα περιμένεις πολλούς αιώνες για να δεις κάτι τέτοιο.άλλωστε η δημοσιογραφία καταγράφει. Μέχρι στιγμής αυτά είναι τα δεδομένα . Αν αλλάξουν προφανώς θα καταγραφούν . Θα σε βόλευε να ράψω το στόμα μου , όπως όλα λαμόγια. Αμ δε!
    Π.Σ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. να σου θυμισω οτι επι των ημερον σου κανανε παρελαση μεσα στο χωριο τα σκοπιανα

      Διαγραφή
  3. Οι γηγενείς, ντόπιοι, ιθαγενείς πολιτιστικοί σύλλογοι δεν χρειάζεται να κάνουν ανακοινώσεις. Όποιος βουλευτής έχει τη συνείδησή του καθαρή μπορεί να συμμετέχει στις εκδηλώσεις τους. Όποιος πάλι νομίζει ότι "κάτι" δεν έκανε σωστά και έχει δυσαρεστήσει τον κόσμο, ας ακούσει τη συνείδησή του και ας πράξει ανάλογα! Διότι, εμείς οι ντόπιοι μάθαμε με τον σκληρότερο τρόπο να μην πολιτικοποιούμε την καταγωγή μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Το επαγγελμα του Μακεδονομαχου τελειωσε με τη συμφωνια των Πρεσπων.Καιρος ειναι οι προσφυγικοι συλογοι να αφησουν αυτο το επαγγελμα και να ασχοληθουν με το επαγγελμα του ποντιομαχου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ναι τωρα θα αναλαβει το ουρανιο τοξο αυτο το επαγγελμα

      Διαγραφή
  5. ΟΛΟΙ ΟΙ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΙ ΣΥΛΟΓΟΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΜΑΥΡΙΣΟΥΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)