Σάββατο 11 Μαΐου 2019

Παραλήρημα ρατσισμού από τον Χ. Γεωργίου: Θαπουλήσουν τον Δήμο ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ και ΑΥΤΟΝΟΜΙΣΤΕΣ ΠΟΥ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΣΕ ΑΛΛΑ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΑ



ΚΑΝΟΥΝ ΡΟΜΠΑ ΤΟΝ Δ. ΜΠΙΝΟ
ΕΧΟΥΝ ΕΚΝΕΥΡΙΣΕΙ ΣΧΕΔΟΝ 
ΌΛΟ ΤΟΝ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ



Απίστευτα πράγματα συμβαίνουν στον συνδυασμό του Δημάρχου Αλμωπίας , ο οποίος δίνει την εντύπωση ότι δεν μπορεί να ελέγξει πλέον τίποτα. Μετά τον πληρωμένο με δημοτικά χρήματα φωτογράφο και υποψήφιο δημοτικό σύμβουλο του συνδυασμού του, που τον υποκατέστησε και απάντησε στον Χρ, Μπάτση, την σκυτάλη παίρνει ο περιβόητος ανιψιός του και πρόεδρος της  ΔΕΥΑ Χ. Γεωργίου. Σε σχόλιο στο διαδίκτυο   κατηγορεί υποψήφιους δημάρχους  ότι έχουν στους συνδυασμούς του  αυτονομιστές  Συριζαίους οι οποίοι πούλησαν την Μακεδονία.  Μ ε την ίδια δε ευκολία  θα κάνουν και για το Δήμο μας . Απόψεις ακραίες και φασιστικές που δεν σχολιάστηκαν από τον απερχόμενο δήμαρχο , ούτε και ανασκευάστηκαν .

Στο μεταξύ η κατάσταση στην παράταξη του Δημάρχου χειροτερεύει καθώς έχουν κάνει καπετανάτο ο πρόεδρος της ΔΕΥΑ και ο γνωστός φωτογράφος , που λειτουργούν σε βάρος του συνδυασμού. Η δυσαρέσκεια σε άλλους συνυποψήφιους του συνδυασμού που δίνουν έντιμα τον αγώνα τους , μεγαλώνει σε τέτοιο σημεί , που ορισμένοι σκέφτονται και την αποχώρηση.  
Παράλληλα  μεγάλη δυσαρέσκεια έχει προκαλέσει και η ενέργεια του Δ. Μπίνου να ζητήσει χρηματικό ποσό από υποψηφίους για την κάλυψη προεκλογικών εξόδων .  



 


10 σχόλια:

  1. ΑΓΑΠΗΤΕ ΧΡΗΣΤΟ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ ΚΑΙ ΤΟΞΙΚΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛΜΩΠΙΑ. ΕΝΑΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΝΩΝΕΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΧΩΡΙΖΕΙ. ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΤΟΝ ΠΟΝΟ ΣΟΥ ΓΙΑΤΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΗΤΤΑ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΧΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΜΙΣΘΟ. ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΠΟΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ. ΤΟ ΔΗΜΟ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΤΟΥ ΣΗΜΕΡΙΝΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΕΣΕΙΣ ΦΡΟΝΤΙΣΑΤΕ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΛΥΣΕΤΕ. ΔΕΝ ΦΤΑΙΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΠΕΙ ΑΛΛΑ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΟΛΙΣ ΕΙΔΑΤΕ ΚΑΡΕΚΛΕΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΣΑΣ ΕΠΙΑΣΕ ΤΡΕΛΑ. ΝΟΜΙΖΑΤΕ ΟΤΙ ΘΑ ΕΙΣΤΕ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΕΤΕ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ ΣΑΣ. ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΟ ΧΟΡΟ ΤΟΥ ΖΑΛΟΓΓΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. δεν μπορεί να είναι αληθινό, δεν το βρήκα πουθενά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Γιατί έμεινε και τίποτα ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΕΣΥ ΞΕΠΟΥΛΙΣΕΣ ΤΗΝ ΔΕΥΑ ΣΕ ΑΑΥΤΟΥς ΠΟΥ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Δήμαρχε βάλε αυτούς που σου κόβουν τις ρίζες σιγά -σιγά στη θέση τους, γιατί απο τη μια εσύ θέλεις να ζήσεις χωρίς ρίζες, απο την άλλη αυτοί σου κόβουν και τη μία που είχες έστω μόνο να υπάρχεις σαν κάποιο δένδρο που ζεί στη σκιά άλλων και αν και καχεκτικό προσπαθεί! Σύντομα θα φυσήξει ο Μπαχοβίτης και ξέρεις τι γίνονται τα δέντρα αυτά??πέφτουν κάτω και δεν είναι τίποτα περισσότερο από ένα ξερό ξύλο!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Γεωργίου γιατι παλεύεις να κερδίσεις ένα πουλημένο δήμο ??που στα αλήθεια εσείς τον πουλήσατε που αρνείστε με πείσμα αυτό που είσαστε.θέλετε να γίνεται τι άραγε που η καταγωγή σας φαίνεται πεντακάθαρα από το τρόπο ομιλίας σας??Και αφού ξεπουλήθηκε στους γείτονες όπως λές , ασε θα έρθει ο υπουργός εξωτερικών τους που καμαρώνει που είναι από τη Χρύσα ,θα έρθει ο δήμαρχος Σκοπίων που καμαρώνει που είναι από Σαρακηνούς και θα έχουμε αυτούς [που είναι και με δεκάδες πτυχία σπουδων] και θα μας τα τρώνε τουλάχιστον αυτοί και όχι οι κηφήνες που έχουμε τώρα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Κλασική περίπτωση ανεπάγγελτου και πατριδοκάπηλου, όπως οι περισσότεροι στη Ν.Δ αφού θα καταπιούν την συμφωνία με μερικούς λεονταρισμούς. Μάλιστα βόλεψε και την αρραβωνιαστικιά..... Ψηφίστε με......το μάθαμε το κόλπο. Λίγη αξιοπρέπεια και διαφάνεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Δήμαρχε Πέτα την σαβουρα απο δίπλα σου δεν σου κάνει καλο σε είχαν ενημερώσει πολλες φορες πράγμα το οποίο δεν κατάλαβες ποτέ χάνεις από τέτοια ανθρωπακια πάρτο χαμπάρι επιτέλους και οσο αφορά τον κύριο αυτον ο θεός να τον πει κύριο καλυτερα να μην μιλάει καθόλου το χέρι του είναι μακρυ και το έχει χωσει παντού λιγη ντροπή δεν βλάπτει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ο ΑΝΕΠΑΓΓΕΛΤΟΣ Ο ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΤΗΣ ΨΕΥΤΙΑΣ Ο ΑΡΙΒΙΣΤΑΣ Ο ΔΟΛΙΟΠΛΟΚΟΣ Ο ΤΥΧΟΔΙΟΚΤΗΣ ΤΟ ΜΕΙΡΑΚΙΟ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΕΝ ΓΕΝΕΙ ΚΑΛΑ ΘΑΝΑΙ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟ ΣΤΟΜΑΤΑΚΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ηδη επρεπε να τον ειχε στηλει ο ΜΠΙΝΟΣ αλλα δυστυχος θα γινει το αντιθετο κριμα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)