Σάββατο 11 Μαΐου 2019

Εγκαίνια εκλογικού κέντρου Χρ. Μπάτση με αιχμές κατά Μπίνου



 



Τους στόχους του συνδυασμού του και μέρος  του προγράμματος του παρουσίασε μεταξύ άλλων στα εγκαίνια του εκλογικού του κέντρο στην Αριδαία , το απόγευμα της Παρασκευής, ο υποψήφιος δήμαρχος Αλμωπίας Χρήστος Μπάτσης.
Παρουσίασε επίσης τους υποψήφιοι  δημοτικούς συμβούλους τους οποίους ευχαρίστησε για την συμμετοχή τους στον συνδυασμό , παρά τις πιέσεις που δέχτηκαν . Αφήνοντας εμμέσως να εννοηθεί ότι οι πιέσεις αυτές ήταν κυρίως  ;από την πλευρά του απερχόμενου δημάρχου. Απαντώντας κυρίως  σε όσα επιχειρεί να τους προσάψει η πλευρά Μπίνου , είπε ότι αποδείχτηκε ποιοι αγωνίζονται για την καρέκλα και ποιοι  όχι.
Η παράταξη με την οποία εκλέχτηκαν , δεν τήρησε τις δεσμεύσεις της  για την εντολή που πήρε στις εκλογές  του  2014  γιαυτό και  διαχώρισαν την θέση τους έγκαιρα.
Τέλος μεταξύ άλλων τόνισε ότι τον  Δήμο διοικούσαν άτομα που δεν είχαν εκλεγεί.

















Τους στόχους του συνδυασμού του και μέρος  του προγράμματος του παρουσίασε μεταξύ άλλων στα εγκαίνια του εκλογικού του κέντρο στην Αριδαία , το απόγευμα της Παρασκευής ,  δημοτικούς συμβούλους τους οποίους ευχαρίστησε για την συμμετοχή τους στον συνδυασμό , παρά τις πιέσεις που δέχτηκαν . Αφήνοντας εμμέσως να εννοηθεί ότι οι πιέσεις αυτές ήταν κυρίως  ;από την πλευρά του απερχόμενου δημάρχου. Απαντώντας κυρίως  σε όσα επιχειρεί να τους προσάψει η πλευρά ΜπΊνου , είπε ότι αποδείχτηκε ποιοι αγωνίζονται για την καρέκλα και ποιοι  όχι.
ο υποψήφιος δήμαρχος Αλμωπίας Χρήστος Μπάτσης. Παρουσίασε επίσης τους υποψήφιοι
Η παράταξη με την οποία εκλέχτηκαν , δεν τήρησε τις δεσμεύσεις της  για την εντολή που πήρε στις εκλογές  γιαυτό και  διαχώρισαν την θέση τους έγκαιρα.
Τέλος μεταξύ άλλων τόνισε ότι τον  Δήμο διοικούσαν άτομα που δεν είχαν εκλεγεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)