Παρασκευή 24 Μαΐου 2019

Σάκης Χατζηδημητρίου: Ο κόσμος εμπιστεύεται εμάς


Την βεβαιότητά του ότι ο κόσμος της Αλμωπίας έχει αποφασίσει ποιους θα επιλέξει ως νέα δημοτική αρχή  και ο συνδυασμός του είναι πρώτος σε αυτές τις προτιμήσεις ,
εξέφρασε μιλώντας στην κεντρική του ομιλία ο υποψήφιος Δήμαρχος Αλμωπίας Σάκης Χατζηδημητρίου. Ο κόσμος εμπιστεύεται εμάς. Λόγω της επαγγελματική μου ενασχόλησης , αλλά και της διαρκούς ενασχόλησης μου με τα κοινά , ο κόσμος με παρότρυνε να κατεβώ στις εκλογές, γιατί κουράστηκε από τα διάφορα "πειράματα" .


 


Συγκροτήσαμε ένα ψηφοδέλτιο που τα έχει όλα και μπορεί εύκολα να το εμπιστευθεί ο καθένας , τόνισε . Κάποιοι έχουν μπερδευτεί και δεν αντιλαμβάνονται ότι ο κόσμος στις δημοτικές εκλογές ψηφίζει για δήμαρχο και δημοτικούς συμβούλους .

Προσπαθώντας να καλύψουν τις φανερές αδυναμίες τους, επιχειρούν να αποπροσανατολίσουν τον κόσμο και ασχολούνται με άλλα θέματα , υπογράμμισε.


 Αναφέρθηκε στις προτάσεις του συνδυασμού του για την Αλμωπία σε όλους τους τομείς. Στην προσεγμένη ομιλία του ήταν σαφής περιεκτικός ,  τεκμηριωμένος και αναφέρθηκε με ρεαλισμό σε ζητήματα που είναι εφικτά και εφαρμόσιμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)