Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου 2019

Ο Αλμωπός τίμησε τον Γιώργο Ουγιάρογλου







 Τον Γιώργο Ουγιάρογλου ,
που απεβίωσε πρόσφατα  τίμησε πριν τον αγώνα με τα Γιαννιτσά η διοίκηση του Αλμωπού. Στην θέση που συνήθιζε να κάθεται στην κερκίδα  κάθησε η οικογένειά του  , η οποία παρέλαβε την τιμητική πλακέτα. 

 
  Ο Γιώργος   Ουγιάρογλου επί σειρά ετών ήταν ένθερμος φίλαθλος του Αλμωπού , ενώ είχε διατελέσει και σε αρκετά διοικητικά σχήματα. Οι φίλαθλοι του Αλμωπού , αλλά γενικά και η  οικογένεια του Αλμωπού τον έχουν χαραγμένο βαθιά στην καρδιά και την μνήμη τους.

3 σχόλια:

  1. Θερμά συγχαρητήρια στην διοίκηση του ιστορικού συλλόγου, για αυτή την ενέργεια. Ο εκλιπών έτρεφε ιδιαίτερη αγάπη για το σύλλογο, τον υπηρέτησε ανιδιοτελώς και συμμετείχε στη διοίκηση επί σειρά ετών. Να είναι ελαφρύ το χώμα που της Αλμωπιαίας γης που τον σκεπάζει. Θερμά συληπητήρια στους οικείους του.
    Π.Ε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Θερμά συγχαρητήρια στην διοίκηση του ιστορικού συλλόγου, για αυτή την ενέργεια. Ο εκλιπών έτρεφε ιδιαίτερη αγάπη για το σύλλογο, τον υπηρέτησε ανιδιοτελώς και συμμετείχε στη διοίκηση επί σειρά ετών. Να είναι ελαφρύ το χώμα που της Αλμωπιαίας γης που τον σκεπάζει. Θερμά συληπητήρια στους οικείους του.
    Π.Ε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλο παραδεισο να εχει κουραγιο να δινει ο θεος στην οικογενεια του

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)