Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου 2019

Αλμωπός – Γιαννιτσά 2-0







Καθαρή και δίκαιη νίκη πέτυχε ο Αλμωπός στην Αριδαία επί των Γιαννιτσών με 2-0. Ο Αλμωπός είχε τον έλεγχο του αγώνα που κυμάνθηκε σε μέτρια επίπεδα.

Ήταν καλύτερος και πιο αποτελεσματικός , σε αντίθεση με τα Γιαννιτσά που μάλλον δεν ικανοποίησαν  ιδιαίτερα τους φίλους που την ακολούθησαν.  

 


Στο 15’ ο Ντόγος εκτέλεσε φάουλ από καλή θέση στέλνοντας την μπάλα ελάχιστα άουτ.
  Στο 27΄γίνεται το 1-0. Ο Αλμωπός σε μια γρήγορηα αντεπίεση φεύγει ωραία μπροστά, το γύρισμα της μπάλας στην καρδιά της άμυνας και με ωραίο σουτ ο Μεντής  στέλνει την μπάλα στα δίχτυα.
Στ 35΄ο Ντόγος εκμεταλλεύεται λάθος στο κέντρο του γηπέδου , ξεχύνεται μπροστά , πλασσάρει τον τερματοφύλακα που αποκρούει ενστικτωδώς. Η μπάλα πηγαίνει στο Πέτα που κάνει το 2-0. 





Στο 44΄οι φιλοξενούμενο δημιουργούν την πρώτη ουσιαστική ευκαιρία με τον Αγγελούδη , το σουτ του οποίου από καλή θέση αποκρούει ο Μένιος σε κόρνερ.
Στο β΄μεροςοι φάσεις είναι λιγώτερες. Η πιο  αξιοσημείωτη στο 60΄όταν το δυνατό σουτ του Πέτα σταματάει στο οριζόντιο δοκάρι του  Τόλιου.
 Καλός ο διαιτητής του αγώνα.
ΑΛΜΩΠΟΣ   Μένιος,Τζημογιάννης, Προκοπίου, Μαγγίζης , Ντόγος, Μεντής ( 75΄Στογιαννίδης) , Πέτας ( 70΄ Ξόμφλιος), Νικολίτσας, ( 65΄Καζναφέρης), ασλαμπάνογλου, Κωστούλας (88΄Ελευθεριάδης) Ναουμίδης


ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ   Τα’ολιος, Γκαρακλίδης, Πετρούσης (46΄Μπαμπαλής)Μουρίκι (46΄Ταουσιάνης),
Γαρύφαλλος, Βουτσιάς, Σούκιας, Καραμπάς (77΄Κωστάκης) Κιντασέλι  Αγγελούδης, Στεφανίδης  (55΄Χατζής) 











Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)