Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου 2019

ΜΕ ΕΡΓΑ ΤΗΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ Η ΠΡΩΤΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΥΨΟΥΣ 1.600.000 €



 
Την ικανοποίησή του εξέφρασε ο επικεφαλής της ελάσσονος αντιπολίτευσης και πρώην Δήμαρχος Δημήτρης Μπίνος
κατά τη διάρκεια της πρώτης Συνεδρίασης της Οικονομικής Επιτροπής, για το γεγονός ότι η ψήφιση των περισσότερων θεμάτων αφορούσε έργα που εξασφάλισε και προχώρησε η προηγούμενη Δημοτική Αρχή και θα υλοποιούνται τα επόμενα χρόνια.
Συγκεκριμένα, ψηφίστηκαν εγκρίσεις πρακτικών για τα έργα που αφορούν στην
 βελτίωση υποδομών κοινής ωφέλειας
στον τομέα της άρδευσης Βορεινού
 και στην ασφαλτόστρωση αγροτικής οδοποιίας
 Σαρακηνών και Μικροχωρίου-Πιπεριάς. 

Παράλληλα, ορίστηκε νέα ημερομηνία αποσφράγισης των προσφορών του έργου της ασφαλτόστρωσης αγροτικής οδοποιίας στην Ίδα.

 Επίσης, έγιναν εγκρίσεις πρακτικών για τα έργα αισθητικής αναβάθμισης Λουτρακίου και αναβάθμισης πεζοδρομίων στην πόλη της Αριδαίας (είσοδος από Εξαπλάτανο). 

Τέλος, εγκρίθηκε το πρακτικό του έργου , που αφορά στην αποκατάσταση ζημιών που προκλήθηκαν από την έντονη βροχόπτωση σε κτίριο του Δήμου και συγκεκριμένα στο χώρο όπου θα γίνει το κέντρο διημέρευσης ΑμεΑ.
Ο Δ.  Μπίνος σε δήλωσή του αναφέρθηκε στις μεγάλες προσπάθειες που έγιναν κατά την προηγούμενη δημοτική περίοδο για να εξασφαλιστούν τα παραπάνω έργα και τόνισε για άλλη μια φορά, ότι τα επόμενα τρία χρόνια θα βλέπουμε να υλοποιούνται έργα της δικής του θητείας.

6 σχόλια:

  1. Πασχαλίδης Γιάννης1 Οκτωβρίου 2019 στις 10:31 π.μ.

    Ναι πρώην Δήμαρχε όσα δεν πρόλαβες να μοιράσεις στους δικούς σου ? συμφωνώ ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σαπακόλης Ιωαννης1 Οκτωβρίου 2019 στις 1:39 μ.μ.

    ΑΠΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΜΑΣ

    ΚΑΙ ΠΟΥ ΗΤΑΝ Ο ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΥΡΙΟΣ ΜΠΙΝΟΣ 5 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΟ ΠΕΥΚΩΤΟ ΒΟΡΕΙΝΟ ? ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΗΘΗΚΕ ΟΣΟ ΕΠΡΕΠΕ ΜΕ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΜΑΣ, ΤΟΝ ΕΙΔΑΜΕ , ΟΛΗ Η ΑΛΜΩΠΙΑ ΤΟΝ ΕΙΔΕ, Η ΑΛΜΩΠΙΑ ΤΟΝ ΕΔΙΩΞΕ ΑΠΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΣΤΗΣ ΕΚΛΟΓΕΣ, ΤΡΙΤΟΣ ΒΓΗΚΕ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΧΕ ΑΚΟΜΑ ΛΙΓΟ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΟ ΧΡΟΝΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΘΥΜΟΜΑΣΤΕ ΤΙ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ, ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΤΙ ΕΡΓΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ, ΠΟΤΕ ΣΤΟ ΜΕΛΟΝ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΝ ΞΑΝΑΣΤΗΡΙΞΟΥΜΕ ΣΕ ΕΚΛΟΓΕΣ.


    Σαπακόλης Ιωαννης Κατοικος Πευκωτου - Βορεινου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΨΉΦΟ ΌΛΟΙ ΣΤΟΝ ΓΙΆΝΝΗ ΣΑΠΑΚΟΛΗ ΠΕΣ ΤΑ ΠΑΛΙΚΑΡΕ

      Διαγραφή
  3. SAPAKOLI MILAS ESU POU EVRIZES TON MPATSH MERA NUXTA!!!MILAS ESU POY MIA ZWH EISAI APWN APO TA KOINA KAI EMFANIZESAI MONO OTAN ERXONTAI OI EKLOGES??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Γιατί τώρα έχει εκλογές και τα λέει; εσείς πάντα με ψέματα και συκοφαντια ο τόπος βρωμισε και σας έμαθαν όλοι, ένα μπράβο στον Σαπακολη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Όσον αφορά την αγροτική οδοποιία είχε υπόψιν του ο πρώην την κατάσταση των αγροτικών δρόμων στην ορεινή Αλμωπία?φωνάζαμε ότι αν δεν στείλουν μηχανήματα να μας εφοδιάσουν με αλεξιπτωτα.ατραποι και ορύγματα παντού.αδυνατη η πρόσβαση στις καλλιέργειες μας.και στον κάμπο ασφαλτοστρωμένοι ακόμη και οι αγροτικοί δρομοι.ολα όχι κατά ανάγκη αλλά κατά βούληση.δεν ήταν τυχαία τα αποτελέσματα των εκλογών κΜπινο

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)