Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου 2019

Βράβευση παιδιών των Αστυνομικών Υπαλλήλων Πέλλας για την εισαγωγή τους σε ιδρύματα της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης »







    Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Ν. Πέλλας την 28-9-2019 στην Αστυνομική Διεύθυνση Πέλλας στην Έδεσσα διοργάνωσε εκδήλωση βράβευσης
για τα παιδιά των Αστυνομικών της Πέλλας που πέτυχαν την εισαγωγή τους  στα ιδρύματα της τριτοβάθμιας  αναγνωρίζοντας την προσπάθεια και τις θυσίες για την επίτευξη του σκοπού τους. Συνολικά βραβευτήκαν 25 παιδιά και σε κάθε παιδί δόθηκε χρηματικό βοήθημα 150 ευρώ .
Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης βραβεύτηκαν και 3 Αστυνομικοί για την προσφορά τους στην ΕΛ.ΑΣ τόσο σε υπηρεσιακό όσο και σε κοινωνικό επίπεδο.
   Στην σύντομη ομιλία του ο  πρόεδρος    Κων/νος ΤΣΑΒΔΑΡΙΔΗΣ συνεχάρη τα παιδιά και ευχήθηκε να έχουν πάντα επιτυχίες στην ζωή τους. Επίσης δήλωσε υπερήφανος για τους γονείς Αστυνομικούς οι οποίοι στήριξαν τα παιδιά τους σε αυτή την δύσκολη και ψυχοφθόρα διαδικασία των πανελληνίων εξετάσεων και προέτρεψε τα παιδιά να μην σταματήσουν σε αυτήν την επιτυχία τους  αλλά να εξελίσσονται γιατί η εξέλιξη είναι το συστατικό του ίδιου του σύμπαντος  .
   Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους και απένειμαν βραβεία οι  κυβερνητικοί  βουλευτές Πέλλας, ο Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας , οι δήμαρχοι Έδεσσας και και ο Διευθυντής Αστυνομίας Πέλλας Π. Περδικάτσης. 
    Επίσης την εκδήλωση χαιρέτησαν , με ηλεκτρονικό μήνυμα ο Αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ  και ο Γενικός Επιθεωρητής Βορείου Ελλάδος οι οποίοι δεν παρευρέθησαν λόγω ανειλημμένων υπερεσιακών υποχρεώσεων.
    Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Πέλλας θα συνεχίσει να στηρίζει έμπρακτα τα μέλη της και τις οικογένειές τους, ενώ εύχεται  στα παιδιά ότι καλύτερο στην ζωή τους και στους γονείς τους καλή δύναμη .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)