Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου 2019

«Σκοτώθηκαν Δ. Μπίνος και Δ. Βέσκος στην συνεδρίαση της Οικονομικής επιτροπής



ΤΟΝ ΣΑΚΗ ΧΑΤΖΗΔΗΗΤΡΙΟΥ
 ΠΡΟΤΕΙΝΕ ΓΙΑ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟ 
Ο ΠΑΡΑΣΧΟΣ ΤΣΑΝΤΑΛΗΣ 




«Μαλλιά  κουβάρια « έγιναν   Δ. Μπίνος και Δ. Βέσκος στην συνεδρίαση της οικονομικής επιτροπής του Δήμου Αλμωπίας το πρωί της Δευτέρας

 Όλα ξεκίνησαν  ‘όταν  ο Δήμαρχος Χρήστος Μπάτσης που είναι και Πρόεδρος της Οικονομικής Επιτροπής πρότεινε για Αντιπρόεδρο τον Αντιδήμαρχο Γιάννη Κετικίδη. Ο  Παράσχος Τσάνταλης αντιπρότεινε τον Σάκη Χατζηδημητρίου για Αντιπρόεδρο.

Με την πρόταση συμφώνησε ο Δημήτρης Μπίνος, ο οποίος όπως τόνισε ότι θα είχε ιδιαίτερο νόημα αν  την έκανε ο ίδιος ο Δήμαρχος και θα έδειχνε από την πρώτη στιγμή ότι υπάρχει διάθεση συνεργασίας, κάτι το οποίο δεν φάνηκε, όπως είπε.

Άμεση ήταν  η παρέμβαση  του Δημήτρη Βέσκου, ο οποίος δήλωσε: «Φάνηκε στη διαδικασία εκλογής Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου το πώς βλέπει η κάθε παράταξη τη συναίνεση. Μη ζητάει σήμερα άλλα πράγματα. Ας τα εφαρμόσει πρώτα».

Σε έντονο ύφος  ανταπάντησε ο Δ. Μπίνος  που υπεν θύμισε στον Δ. Βέσκο τα γεγονότα του 2017: «Είναι ο τελευταίος που μπορεί να μας μιλήσει για συναίνεση και συλλογικότητα. Γιατί ο ίδιος συνέπραξε σε ομάδα ανταρτών το 2017 κατά την ψηφοφορία για εκλογή Προέδρου. Συνέπραξε στην επανάσταση των λευκών. Δεν μπορεί να μιλά για συναίνεση ο πρωτεργάτης της διάλυσης».

Τελικά Αντιπρόεδρος της οικονομικής επιτροπής
 εκλέχτηκε ο Γιάννης Κετικίδης

4 σχόλια:

  1. Το τι προτείνεις εσύ Παράσχο Τσανταλη.... σε έχουν γραμμένο στους όρχεις τους....
    Η παράταξη με την οποία εκλέχθηκες έπραξε προδοσία, με την συναίνεση στην παράταξη τού Μπατση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΣΕ ΤΑ ΚΟΛΠΑΚΙΑ ΤΣΑΝΤΑΛΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΚΡΥΦΟΙ ΣΠΙΟΥΝΟΙ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ ΕΙΣΤΕ ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΟΙ ΓΙΑ ΤΟ ΥΨΟΣ ΤΟΥ ΤΣΑΝΤΑΛΗ ΩΣ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΑΓΑΛΕΙΟ ΤΟΥ. ΤΥΦΛΟΠΟΝΤΙΚΕΣ ΜΙΑ ΖΩΗ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΟΠΟΙΟΣ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΣΑΝΤΑΛΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥ ΚΟΒΕΤΕ Η ΓΛΩΣΣΑ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΓΡΑΦΕΙ ΝΑ ΤΟΥ ΚΟΒΟΥΝ ΤΑ ΧΕΡΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)