Τετάρτη 4 Δεκεμβρίου 2019

Ακόμη ένας «άριστος» του Κυρ. Μητσοτάκη...

Με ιδιαίτερη αλαζονεία η κυβέρνηση κάλυψε χθες τον υφυπουργό Εξωτερικών Αντώνη Διαματάρη για το ανύπαρκτο μεταπτυχιακό που υποστήριζε ότι είχε από πανεπιστημιακό ίδρυμα των ΗΠΑ.
«Το θέμα έχει λήξει για την κυβέρνηση», δήλωσε ο...

κυβερνητικός εκπρόσωπος. Δεν έχει κλείσει όμως για την κοινωνία και για κάθε δημοκρατικό πολίτη που δεν ανέχεται την απάτη, το ψέμα και την κοροϊδία τόσο απροκάλυπτα. Ιδιαίτερα όταν πριν από μήνες έγινε μάρτυρας της διαπόμπευσης και της ποινικής δίωξης μιας καθαρίστριας επειδή είχε δηλώσει ψευδώς πως έχει απολυτήριο Γυμνασίου.
Η κυβέρνηση είναι εκτεθειμένη στην περίπτωση του εκλεκτού του Κυρ. Μητσοτάκη, πρώην εκδότη της εφημερίδας «Εθνικός Κήρυξ» της Νέας Υόρκης, την οποία πλέον έχει παραδώσει στον γιο του.
Η σημερινή αποκάλυψή μας για τις επιλογές συνεργατών του κ. Διαματάρη στο υπουργείο Εξωτερικών εκθέτει διπλά την κυβέρνηση, καθώς αποδεικνύεται για άλλη μία φορά πως η αξιοκρατία είναι άγνωστη λέξη στο... επιτελικό κράτος του κ. Μητσοτάκη.
Οταν η χώρα πληρώνει ακόμα τις συνέπειες της χρεοκοπίας στην οποία οδήγησαν οι λεόντειες συμβάσεις στην Υγεία, στα εξοπλιστικά προγράμματα και αλλού, είναι τουλάχιστον προκλητικό να επανέρχονται στο κράτος άνθρωποι που είχαν συμμετοχή στα σκάνδαλα και στη σπατάλη του δημόσιου χρήματος.
Ο εκλεκτός του κ. Διαματάρη υπήρξε διευθύνων σύμβουλος στην Ελληνική Αεροπορική Βιομηχανία επί μια οκταετία, διαχειρίστηκε συμβάσεις πολλών εκατομμυρίων και... έφυγε νύχτα από την εταιρεία, αφήνοντας πίσω του εισαγγελικές διώξεις, αλλά και ένα πόρισμα του Γενικού Επιθεωρητή Δημόσιας Διοίκησης που χάθηκε στα συρτάρια της γραφειοκρατίας και του οποίου την τύχη, ακόμα και αν έφτασε στα χέρια των λειτουργών της Δικαιοσύνης, ουδέποτε μάθαμε.
Ο «άριστος» αυτός συνεργάτης του κ. Διαματάρη κατέφυγε στις ΗΠΑ για να επανέλθει πάλι στην Ελλάδα ώστε να προσφέρει τις υπηρεσίες του στο... επιτελικό κράτος του Κυρ. Μητσοτάκη. Ποιες είναι αυτές, παραμένει άγνωστο. Γνωρίζουμε όμως ότι είναι άριστος στη διαπλοκή και στις παραφυάδες της.
Αυτό που είναι γνωστό, όμως, σε ολόκληρη την κοινωνία αφορά το γεγονός ότι το πτυχίο του κ. Διαματάρη δεν είναι το μοναδικό ανύπαρκτο σε αυτή την κυβέρνηση. Το ίδιο ανύπαρκτη είναι και η αξιοκρατία την οποία διαφήμιζαν μέχρι τις εκλογές...
efsyn.gr

2 σχόλια:

  1. ΠΑΝΤΩΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΡΑΝΙΚΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΙΧΕΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟΥ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ, ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΕΙΝΑΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σαφως και ειναι καλυτερος. Μονο να σκεφτεις οτι πειθει τον καθε ηλιθιο να μπαινει στο τρυπακι να τον υπερασπιζεται...
    Βεβαια καλυτερος απο το Νικο το Γεωργιαδη δεν υπαρχει!
    Κανει και μπέιμπι σιτιγκ, εχε υποψη σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)