Τετάρτη 4 Δεκεμβρίου 2019

Τελικά το βγαλε το Δημοτικό ο Διαματάρης;...

Αφαιρέθηκε και το πρώτο πτυχίο από την ιστοσελίδα του υπουργείου, αλλά για Μητσοτάκη και Πέτσα δεν τρέχει τίποτα...
Μπορεί η κυβέρνηση διά του Στέλιου Πέτσα να επιχείρησε να κλείσει άρον-άρον το ζήτημα με το ανύπαρκτο μεταπτυχιακό του υφυπουργού Εξωτερικών Αντώνη Διαματάρη, ωστόσο, όπως φαίνεται η υπόθεση κρύβει αρκετές ακόμη εκπλήξεις όσον αφορά στο γεμάτο ερωτηματικά βιογραφικό του.


Αναλυτικότερα, στο βιογραφικό του κ. Διαματάρη που είναι αναρτημένο στην ιστοσελίδα του υπουργείου Εξωτερικών (μέχρι την ώρα που γράφονταν αυτές οι γραμμές δεν είχαν γίνει αλλαγές) αναφέρεται ότι ο υφυπουργός Εξωτερικών σπούδασε οικονομικές επιστήμες στο Queens College της Νέας Υόρκης.

Ωστόσο, στο βιογραφικό που είναι αναρτημένο στην ιστοσελίδα της κυβέρνησης (government.gov.gr/kivernisi) και το οποίο υπέστη «λίφτινγκ» μετά τον σάλο για το μεταπτυχιακό στο Columbia που δεν πήρε ποτέ, δεν αναφέρεται πουθενά ότι ο κ. Διαματάρης έχει σπουδάσει οικονομικές επιστήμες στο Queens College της Νέας Υόρκης. Το μόνο που αναφέρει το βιογραφικό του είναι ότι απλώς παρακολούθησε μαθήματα στο Columbia University.

Λάθος εκ παραδρομής; Ή νέα ιστορία ανύπαρκτου πτυχίου; Αυτά είναι τα ερωτήματα που προκύπτουν από τη σύγκριση των βιογραφικών του.
Ωστόσο, τα ερωτήματα δεν τελειώνουν εδώ, καθώς ασαφείς είναι οι πληροφορίες που περιέχει το βιογραφικό του κ. Διαματάρη και για το απολυτήριο Λυκείου του.
Όπως θα δείτε στο βιογραφικό του υφυπουργού που βρίσκεται στη σελίδα του ΥΠΕΞ, αναφέρεται ότι ο κ. Διαματάρης γεννήθηκε και μεγάλωσε στη νήσο Λήμνο όπου και τελείωσε το Λύκειο.
Όμως, το βιογραφικό που βρίσκεται στη σελίδα της κυβέρνησης αναφέρει ότι ο κ. Διαματάρης γεννήθηκε το 1959 στη Λήμνο και μετανάστευσε το 1968 στη Νέα Υόρκη.
Συνεπώς, είτε υπάρχει λάθος στο βιογραφικό του, είτε ο κ. Διαματάρης πρόλαβε να τελειώσει το Λύκειο όταν ήταν… 9 ετών...
altsantiri.gr

4 σχόλια:

  1. Απαντήσεις
    1. Πεντακόσιοι Καρανίκες σε δυο μήνες τρούπωσαν και τρώνεμ ζωάδι.
      Άριστοι του δημοτικού!

      Διαγραφή
    2. Μετά από το Νίκο Γεωργιάδη σίγουρα.
      Ο Νίκος(ο σύμβουλος του Κούλη ντε) ανοίγει παιδικό σταθμό αν σε ενδιαφέρει.

      Διαγραφή

(3)