Σάββατο 4 Ιανουαρίου 2020

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις σε Ημαθία, Κιλκίς, Πέλλα, Πιερία, Σέρρες και Χαλκιδική



Ενόψει των επικίνδυνων καιρικών φαινομένων που αναμένονται εκδόθηκαν αποφάσεις από τις Διευθύνσεις Αστυνομίας Ημαθίας, Κιλκίς, Πέλλας, Πιερίας, Σερρών και Χαλκιδικής, για την απαγόρευση κυκλοφορίας φορτηγών οχημάτων ωφέλιμου φορτίου άνω των 1,5 τόνων στο εθνικό οδικό δίκτυο από αύριο το πρωί έως και την ύφεση των δυσμενών καιρικών φαινομένων.


ΗΜΑΘΙΑ

 ΚΙΛΚΙΣ
 ΠΕΛΛΑ
ΠΙΕΡΙΑ
 ΣΕΡΡΕΣ
 ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ



Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Αφού σας ευχαριστήσουμε για την μοναδική εκτίμηση και εμπιστοσύνη που δείχνετε στην Ηλεκτρονική Εφημερίδα karatzova.com, καθιστώντας την πρώτη -με διαφορά- σε επισκεψιμότητα στην ευρύτερη περιοχή της Π.Ε. Πέλλας, θεωρούμε απαραίτητο να διευκρινίσουμε ότι:

Στο πλαίσιο της ελεύθερης έκφρασης των αναγνωστών- επισκεπτών της η Η.Ε. karatzova.com θεωρεί αυτονόητο ότι οι αναγνώστες της έχουν το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής.

Όμως θέλουμε να ξεκαθαρίσουμε με σαφήνεια ότι σε καμία περίπτωση η Η.Ε. δεν δημοσιεύει σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, φασιστικού ή σεξιστικού περιεχομένου. Από όπου και αν προέρχονται, όπου και αν απευθύνονται…

Είναι αυτονόητο επίσης ότι τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και όχι κατ' ανάγκην την άποψη της Ηλεκτρονικής Εφημερίδας.

Σας ευχαριστούμε και πάλι…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)