Τρίτη 14 Απριλίου 2020

Ο Άδωνις θεωρεί ότι όποιος είναι άνεργος πάνω από 30 μήνες και επιβιώνει, εργάζεται αλλά το κρύβει (video)

Άδωνις ΒουλήΚαι γι' αυτό η κυβέρνηση δεν θα του δώσει «κορονο-επίδομα»
Τρεις ημέρες χρειάστηκε να περάσουν προκειμένου ο Άδωνις Γεωργιάδης να προβεί σε ένα ακόμη κρεσέντο κυνισμού, αποδεικνύοντας το πόσο «κοντά» βρίσκεται με την κοινωνία και τις δυσκολίες με τις οποίες βρίσκονται αντιμέτωποι οι πολίτες αυτής της χώρας και ιδιαίτερα οι μακροχρόνια άνεργοι.

Αναλυτικότερα, μιλώντας στο Kontra αναφορικά με το έκτακτο επίδομα 400 ευρώ προς ανέργους που ανακοίνωσε το απόγευμα της Δευτέρας ο πρωθυπουργός και σε ερώτηση γιατί θα το λάβουν μόνο οι 155.000 από τις 570.000 των μακροχρόνια ανέργων, η πρώτη απάντηση του υπουργού Ανάπτυξης και Επενδύσεων ήταν ότι ο δημοσιογράφος που ρωτάει κάτι τέτοιο είναι… προκατειλημμένος κατά του Κυριάκου Μητσοτάκη.
Στη συνέχεια, μπήκε και στο «ζουμί» της απάντησης, αποκαλύπτοντας το σκεπτικό για το γεγονός ότι εκατοντάδες χιλιάδες άνεργοι δεν θα πάρουν το επίδομα στήριξης για τον κορονοϊό:

«Γιατί θεωρούμε ότι κάποιος που είναι περισσότερο πίσω (άνεργος για πάνω από 30 μήνες), για να ζει, κάπως στην πραγματικότητα εργάζεται, άρα δεν το δηλώνει. Αν κάποιος είναι μακροχρόνια άνεργος 30 μήνες, 40 μήνες, 50 μήνες και δεν παίρνει κανένα επίδομα από το κράτος, με κάποιον τρόπο άλλο επιβιώνει», δήλωσε ξεκάθαρα ο Άδωνις Γεωργιάδης.
Άρα, κατά τα λεγόμενα του υπουργού Ανάπτυξης, η κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη δεν δίνει επίδομα σε ανέργους άνω των 30 μηνών, γιατί θεωρεί ότι όλοι τους ψεύδονται.
Ευτυχώς, η «αδώνεια λογική» δεν εφαρμόζεται στον τρόπο υπολογισμού της ανεργίας στη χώρα…


Όλα τα παραπάνω έρχονται να προστεθούν στα όσα δήλωσε πριν από τρεις ημέρες, όταν ο κ. Γεωργιάδης αναρωτιόταν «τι να την κάνει ο κόσμος τη ρευστότητα;». «Πόσο θα φάει πια; 300 κιλά θα γίνουν», είχε πει.

Πηγή:altsantiri.gr 

1 σχόλιο:

  1. Ετσι ρε μεγαλε.Τιτανα!
    Φτυστους καταμουτρα. Γουσταρουν.
    Τι ζωα ψηφισατε ρε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)