Τρίτη 14 Απριλίου 2020

Φτηνή φιέστα αντί συγνώμης στο φινάλε της καραντίνας στη Φούστανη


Λόγω γενικής απροθυμίας , ο ίδιος ο Δήμαρχος αναγκάστηκε  να μετακινήσει τις πλαστικές μπάρες


 Με ένα φτηνό σκηνικό αρχαίας παρηκμασμένης παρωδίας ,
ο Δήμαρχος Αλμωπίας  πρωτοστάτησε  στην άτυπη τελετή λήξης  της Καραντίνας   της Φούστανης   . Συνοδευόμενος  από το εκκολαπτόμενο προσωπικό του μπλοκ  και ελαχιστότατους    συνεργάτες του  αποθανάτισε  το μέγα κατόρθωμα του.

Αντί να ζητήσει συγνώμη που  φυλάκισε χωρίς λόγο ολόκληρο χωριόμε την περίεργη εισήγησή του που δεν δικαιολογήθηκε από κανέναν , είχε το θράσος να πάει και να πανηγυρίσει από πάνω.
Αντιλήφθηκε , αλλά αργά ,ότι η συντριπτική πλειοψηφία των κατοίκων του χωριού του γύρισε τις πλάτες. 
Ασφαλώς μόλις λήξουν όλα, το θέμα θα απασχολήσει  το δημοτικό συμβούλιο , όπως και το θέμα των προμηθειών για το οποίο ακούγονται πολλά για « πανηγύρια»  ημετέρων .Κάτι που εμείς τουλάχιστον αρνούμαστε να δεχτούμε. Στο μεταξύ το άκρον άωτον της υποκρισίας  είναι ότι  έβγαλαν τους κάδους απορριμάτων έξω από το χωριό με σκεπτικό να γίνεται τακτικά η αποκομιδή  στο απορριμματοφόρο  το οποίο έχει να εμφανιστεί εδώ και πέντε μέρες. Προφανώς  για να μην πάρει τα εύσημα ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητα  Τάσος Θεοδωρίδης (Τσερκέζος) που δεν ανήκει στην παράταξη του Δημάρχου , αλλά του Νίκου Παρούτογλου.

1 σχόλιο:

(3)