Τρίτη 14 Απριλίου 2020

Ο καιρός σήμερα...


Για σημερα, Μεγάλη Τρίτη, προβλέπεται αρχικά γενικά αίθριος καιρός. Από το μεσημέρι όμως και μετά θα εκδηλωθούν τοπικές βροχές 
κυρίως στα κεντρικά και βόρεια και από το βράδυ στα βόρεια σποραδικές καταιγίδες. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα κυρίως στα δυτικά και τα βόρεια τις πρωινές ώρες, ενώ ευνοείται η μεταφορά σκόνης στα δυτικά και τα νότια.

Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις και βαθμιαία θα φτάσουν στα πελάγη τα 5 με 6 και  τοπικά τα 7 μποφόρ. Τη νύχτα στα βόρεια θα στραφούν σε βοριάδες 5 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία στα βόρεια θα φτάσει τους 20 βαθμούς, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά και το Ιόνιο τους 22 με 23 βαθμούς και στο Αιγαίο τους 20 με 22 βαθμούς Κελσίου.

Τοπικές νεφώσεις στην Αττική
  
 Στην Αττική προβλέπονται λίγες νεφώσεις πρόσκαιρα αυξημένες τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες με μικρή πιθανότητα όμβρων στα βόρεια Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις 3 με 4 και βαθμιαία 4 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 9 έως 20 βαθμούς Κελσίου.

Από το απόγευμα τοπικές βροχές στη Θεσσαλονίκη    

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπονται  αραιές νεφώσεις που βαθμιαία θα πυκνώσουν και από το μεσημέρι θα σημειωθούν τοπικές βροχές, ενώ το βράδυ θα εκδηλωθούν και μεμονωμένες καταιγίδες. Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι νοτιοανατολικοί 3 με 4 μποφόρ που από τη νύχτα θα στραφούν σε βόρειους βορειοδυτικούς 5 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 9 έως 19 βαθμούς Κελσίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)