Τρίτη 28 Απριλίου 2020

Δήμητρα Δούλη: Χρειάζονται ευρύτερες συνεργασίες



Ως μέλος του Τοπικού συμβουλίου Φούστανης, θέλω να ευχαριστήσω τον κ . Δημήτρη Μπίνο, πρώην Δήμαρχο Αλμωπίας και αρχηγό πολιτικής δημοτικής αντιπολίτευσης,
που επισκέφτηκε την Τοπική Κοινότητα  μας Φούστανη, εστιάζοντας την προσοχή του σε ουσιαστικούς προβληματισμούς της καθημερινότητάς μας, τόσο για τις μέρες της καραντίνας όσο και για τις μέρες που έρχονται.
Θέλω να τονίσω στο σημείο αυτό ότι με τον κ. Μπίνο δεν είχαμε καμιά πολιτική συνεργασία στο πρόσφατο παρελθόν των εκλογών, ωστόσο με ιδιαίτερη χαρά διαπιστώνω ό,τι τα σύνορα και οι δυνάμεις της πολιτικής μπορούν τελικά, αλλά και οφείλουν ,να απαλείφονται από τις Δυνάμεις του Πολιτισμού και των Δημοκρατικών Αξιών.
Ξανά τονίζω, όπως και σε πρόσφατη δημοσίευσή μου ότι κανένα τοπικό ή δημοτικό κοινοβούλιο δεν πέτυχε χωρίς την συμπαράσταση όλων των πολιτών και κανένα Έθνος δεν προχώρησε ποτέ σε επιτυχίες βασιζόμενο μόνο στους μισούς πολίτες του ή αν θέλετε , δεν γίνεται να μιλάμε για εθελοντισμό και συνεργασία, επιλέγοντας να ανήκουμε σε «στρατόπεδα πολιτικών συμφερόντων».
Όχι τουλάχιστον στην δική μας Αλμωπία, μια Αλμωπία που πρέπει να αναδειχθεί!...
Οι καθημερινοί προβληματισμοί πρέπει να σταματήσουν να γίνονται προβλήματα για το κοινό καλό.

Δήμητρα  Δούλη

4 σχόλια:

  1. Συμφωνώ απόλυτα! Ο εθελοντισμός δεν γνωρίζει από πολιτική, υπόγεια συμφέροντα, φυλετικές διακρίσεις κ.α Η συμπαράσταση όλων των πολιτών κρίνεται απαραίτητη για την επίτευξη οποιουδήποτε σκοπού που στόχο έχει την γενικότερη ευημερία του τόπου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Iste.gnorimi.apo.ta.palja.😎😎😎😎😎

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ο μπατσης επρεπε να ερθει αλλα αφαντος μοιραζει φαγητο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αλμωπία και μυωπία δεν συμβαδίζουν
    κοιτάμε μπροστά, μακριά, χωρίς εξαρτήσεις, χωρίς δουλείες του παρελθόντος, χωρίς δεσμεύσεις
    μόνη μας δέσμευση ο αλληλοσεβασμός,η προσωπική αξιοπρέπεια και αυτοεκτίμηση, η κοινή αγάπη και το κοινό όραμα για τον τόπο μας
    επενδύουμε στους νέους ανθρώπους με ήθος, με γνώση, με όρεξη για προσφορά
    επενδύουμε στον εαυτόν μας, τελικά

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)