Τετάρτη 6 Μαΐου 2020

Ο καιρός σήμερα...



Για σήμερα, Τετάρτη, στα βόρεια προβλέπονται νεφώσεις και από το μεσημέρι βροχές και βαθμιαία σποραδικές καταιγίδες που μέχρι το βράδυ θα...
επηρεάσουν και την κεντρική χώρα. Στα υπόλοιπα θα διατηρηθεί γενικά αίθριος καιρός με τοπικές νεφώσεις από το απόγευμα. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί νοτιοδυτικοί 4 με 6 και στα νότια πελάγη 7 μποφόρ. Από το απόγευμα στα βόρεια θα στραφούν σε βορείων διευθύνσεων 4 με 6 μποφόρ.

ΠΕΜΠΤΗ 07-05-2020

Στη Μακεδονία και τη Θράκη παροδικές νεφώσεις με τοπικές βροχές τις πρωινές ώρες και σταδιακή βελτίωση.Στις υπόλοιπες περιοχές νεφώσεις με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες που αργά το απόγευμα θα περιοριστούν στην Πελοπόννησο και τη νότια νησιωτική χώρα και τη νύχτα θα εξασθενήσουν.Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 και στα πελάγη βαθμιαία τοπικά 7 μποφόρ.Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση.

 ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 08-05-2020

Στην ανατολική και νότια νησιωτική χώρα τοπικές νεφώσεις τις πρωινές ώρες με πιθανότητα τοπικών βροχών στα Δωδεκάνησα.Στην υπόλοιπη χώρα γενικά αίθριος καιρός και μόνο στα βορειοανατολικά τις απογευματινές ώρες, θα αναπτυχθούν πρόσκαιρες νεφώσεις.Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί 4 με 6 και στα νοτιοανατολικά τοπικά 7 με σταδιακή εξασθένηση από το απόγευμα. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο κυρίως ως προς τις μέγιστες τιμές της.

ΣΑΒΒΑΤΟ 09-05-2020

Γενικά αίθριος καιρός, με πρόσκαιρες νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά ορεινά.Τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές και βραδινές ώρες στα δυτικά και βόρεια.Οι άνεμοι θα πνέουν στα νοτιοανατολικά βορειοδυτικοί 4 με 5 μποφόρ.Στα υπόλοιπα μεταβλητοί ασθενείς και τοπικά νότιοι 3 με 4 μποφόρ.Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

ΚΥΡΙΑΚΗ 10-05-2020

Γενικά αίθριος καιρός. Βαθμιαία στα δυτικά, κεντρικά και βόρεια θα αναπτυχθούν αραιές νεφώσεις κατά τόπους πιο πυκνές τις απογευματινές ώρες στα βόρεια.Τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές και βραδινές ώρες κυρίως στα δυτικά.Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις 3 με 4 και στο Αιγαίο τοπικά 5 μποφόρ.Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο.

Η αστάθεια θα σταματήσει από την Παρασκευή στην Αθήνα

Με αστάθεια θα κινήσει η Πέμπτη και με τον υδράργυρο στους 20 βαθμούς, αλλά από την Παρασκευή ο καιρός θα βελτιωθεί και αρχίσει η θερμοκρασία να ανεβαίνει.

Παροδικές νεφώσεις στη Θεσσαλονίκη

Στη Θεσσαλονίκη ο καιρός θα κυλήσει με τοπικές νεφώσεις παροδικά αυξημένες.Η θερμοκρασία θα έχει μέγιστες τιμές τους 19 με 21 βαθμούς Κελσίου.

1 σχόλιο:

  1. Φωτογραφία που κόβει την ανάσα. Πολύ εντυπωσιακή. Δεν υπάρχει σε υψηλότερη ανάλυση;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)