Τετάρτη 6 Μαΐου 2020

Τυχερή μέσα στην ατυχία και τη θλίψη της η Χιονούλα της Δήμητρας!!!!

Η εικόνα ίσως περιέχει: σκύλος
*Βρέθηκε άμεσα οικογένεια να την υιοθετήσει και μάλιστα στην ίδια πολυκατοικία     

 *Δυναμική κινητοποίηση του Συλλόγου Φίλων Ζώων Αριδαίας "Η ΕΛΠΙΔΑ" τόσο των μελών όσο και του Προέδρου Φώτη Παραστατίδη

*Σύσσωμο το ενδιαφέρον και η προσπάθεια εκατοντάδων μεμονωμένων φιλόζωων της Αριδαίας και της Αλμωπίας αλλά και άλλων περιοχών, της Αθήνας, συμπεριλαμβανομένης


Η Χιονούλα της Δήμητρας βρήκε σπίτι -χωρίς ερωτήσεις, προσωπικών δεδομένων -πόσο χρονών είναι! αν έχει κάνει τα εμβόλια! πως είναι γενικά η υγεία της!- (κάτι σαν να αναφέρονταν σε αυτοκίνητο, ψυγείο, κουζίνα, καναπέ, μπουφέ!!!.... και όχι σε μια ζωντανή ψυχούλα, που χρόνια ολόκληρα προστατευόταν και προστάτευε την αγαπημένη της μάνα τη Δήμητρα).
Ναι!!! αυτά είναι που με κάνουν ακόμα -μισό αιώνα, μετά- να πιστεύω με όλη τη δύναμη της ψυχής μου ΟΤΙ ΟΙ ΚΑΚΟΙ, ΟΙ ΑΔΙΑΦΟΡΟΙ, ΟΙ ΥΠΑΝΘΡ..... -όχι, δε θα την γράψω, γιατί δεν θέλω με κανένα τρόπο να το εμπεδώνω βλέποντας έστω και τη λέξη γραμμένη- κλπ!!! ΑΝΘΡΩΠΟΪΔΗ,  ΚΑΙ ΚΑΛΑ, ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΑΣ !!! ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΛΙΓΟΙ, ΠΟΛΥ ΛΙΓΟΙ - ΑΠΛΩΣ ΚΑΝΟΥΝ ΠΟΛΥ ΘΟΡΥΒΟ!!! 

Άννα Μαρία Τσολέκα
Δημοσιογράφος
Συγκάτοικος για πολλά χρόνια της υπέροχης Χιονούλας και της Μαμάς της Δήμητρας, Καλό ταξίδι, διαφορετικό βέβαια, και στις δύο!!!

2 σχόλια:

  1. Μπράβο σας και συγχαρητήρια για το αρθρο σας οπως επίσης και για το ενδιαφέρον για την ευρεση σπιτιού που θα φιλοξενήσει την συμπαθητική χιονουλα.
    Και παλι μπραβο σας.
    Γιάννης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η καημένη η Χιονούλα, μπράβο τυχερούλα είναι!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)