Τετάρτη 6 Μαΐου 2020

Πλήρη υποταγή στον Μπάτση δηλώνει ο Δ. Βέσκος


               

Άμεση ήταν η αντίδραση του πρόεδρου του Δημοτικού Συμβουλίου Αλμωπίας  Δημήτρη Βέσκου  σε χθεσινό  μας δημοσίευμα
Απαντά όμως περισσότερο για λογαριασμό του Δημάρχου και όχι για τον εαυτό του. Σε μια προσπάθεια να διασκεδάσει τις εντυπώσεις  πλέκει το εγκώμιο του Δημάρχου  στο οποίο  βάζοντας μπροστά  ένα  ΔΕΝ  ο κάθε  ευφάνταστος δημοσιογράφος σαν και μένα , βλέπει ακριβώς το αντίθετο . Για τον εαυτό του δεν απαντά. Αν δηλαδή έχει παραγκωνιστεί ή όχι και ότι ουσιαστικά κρίνονται τα πάντα ΑΠΌ αλλού. . Το αποφεύγει έντεχνα , αναλαμβάνοντας τον άχαρο ρόλο υπεράσπισης του δημάρχου , για το οποίο σχίζει τα ιμάτια του ως προς την αποδοχή. Προφανώς o  κ. Βέσκος έχει στα χέρια του κάποιο γκάλοπ που τον δείχνει 100 % αποδοχή  από τους πολίτες. 
.
 Διαφορετικά είναι πιο ευφάνταστος και από μένα 
Υ.Γ.  Άραγε οι άλλοι αιρετοί τι λένε;

ΤΟ  ΣΧΟΛΙΟ- ΑΠΑΝΤΗΣΗ 

Κύριε Σαμάνδη 

Γνωρίζοντας σας τόσα χρόνια δημοσιογραφικά δεν εκπλήσσομαι για το φαντασιόπληκτος άρθρο σας. Σας δηλώνω κατηγορηματικά ότι ο δήμαρχος Μπάτσης Χρήστος έχει την πλήρη στήριξη αιρετών και πολιτών, αυτό είναι άλλωστε που ανησυχεί τους αντιπάλους του γενικά.
ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ και δεν αλλάζει όσο και αν προσπαθούν κάποιοι με ανύπαρκτα και κατασκευασμένα σενάρια να επιστρέψουν από το παρελθόν. 

Χριστός Ανέστη.
 Ευχαριστώ πολύ
  Βέσκος Δημήτριος.

 Υ.Γ Είναι το πρώτο σχόλιο που δημοσιεύω σε ΜΜΕ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)