Τετάρτη 6 Μαΐου 2020

Μπερδεύει τον κιτρινισμό η Δημοτική Αρχή Αλμωπίας






Την ώρα που δήμαρχος Αλμωπίας και στενή του συνεργάτης το τελευταίο χρονικό διάστημα 
επιδίδονται σε εντατικά  μαθήματα δημοσιογραφίας  και δεοντολογίας για ορισμένα  τοπικά ΜΜΕ που  τους ασκούν κριτική , δηλαδή  τιμούν την αποστολή τους , δεν βρίσκουν να πουν ούτε κουβέντα για άλλα που είναι ολοφάνερα «βαποράκια» των απόψεων τους . Αδιάψευστο παράδειγμα όσα  γράφει εβδομαδιαίο έντυπο   μέσα από το οποίο ο Δήμαρχος  καλεί τον πρόεδρο της ΔΗΚΕΑ Γ. Λεμονίδη  να παραιτηθεί, βλέποντας ότι δεν μπορεί να τον αποπέμψει διαφορετικά .Επιβεβαιώνοντας εμμέσως πλην σαφώς τα δημοσιεύματα εκείνα τα οποία κατηγορούσε  η δημοτική αρχή για κιτρινισμό.   . Είναι ολοφάνερο ότι μάλλον πάσχουν από αχρωματοψία του ΤΥΠΟΥ ή μπερδεύουν τα χρώματα όπως κάποιοι τις βούρτσες με τις …πυγολαμπίδες.

4 σχόλια:

  1. Ποια ορισμένα τοπικά μέσα χοντρές εσύ κ ο άλλος το κορμί είστε. Ποιο κίτρινοι πεθάνετε. Χαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Και βέβαια η αποστολή του τύπου είναι να ασκεί κριτική στην εκάστοτε εξουσία και να φωτίζει τα κακώς κείμενα. Όσοι κακιωνουν και απειλούν και απαιτούν δεοντολογία αλλά αρέσκονται στα λιβανιστηρια, απλώς δεν είναι πολιτικά πρόσωπα και χάνουν την ευκαιρία να δουν τα λάθη τους ώστε επανορθωνοντας να δικαιώσουν αυτούς που τους ανέδειξαν. Στην πολιτική πρέπει να έχεις διορατικοτητα και γερό στομάχι , αλλιώς μείνε στο σπιτάκι σου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Το κίτρινο της ωχρας κυριαρχεί στα τοπικά μέσα ενημέρωσης της Αλμωπίας. Κακος σχολιάζω τον χρόνο μου χάνω. Είστε για γέλια αν νομίζετε ότι αυτό λέγεται δημοσιογραφία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μπορείς να είσαι και αναίσθητος αρκεί να πέφτει ο μισθός

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)