Πέμπτη 28 Μαΐου 2020

"Πυρ και μανία "παράταξη Ν. Παρούτογλου με το κλείσιμο δρόμων στην Αριδαία


 









 ΤΟΥ ΚΕΦΑΛΙΟΥ ΤΟΥ ΚΑΝΕΙ
 Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ 



ΜΑΘΑΙΝΕΙ ΚΟΜΜΩΤΙΚΗ 

ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΟΥ ΚΑΣΙΔΗ



 Αδικαιολόγητη και ανεξήγητη  προχειρότητα και βιασύνη καταλογίζουν στην παράταξη του Δημάρχου ,
σύμβουλοι της παράταξης   του Νίκου Παρούτογλου   , που την στηρίζει στην Διοίκηση του Δήμου Αλμωπίας , για το θέμα των επιχειρούμενων πεζοδρομήσεων . Πρόκειται για ένα σοβαρό  έργο που πρόκειται να επηρεάσει το μέλλον της πόλης . Για τον λόγο αυτό χρειάζεται να προηγηθούν απαραίτητα σχετικές διαβουλεύσεις αλλά  και μελέτες . Να διασαφηνιστεί επ ακριβώς τι πρόκειται να γίνει. Θεωρούν ότι η απόφαση να κλείσουν με κορδέλες ορισμένοι δρόμοι  δεν έχουν κανένα νόημα , ενώ δεν είναι βέβαιοι αν είναι  νόμιμη. Δηλώνουν δε ότι έπεσαν από τα σύννεφα.  Αφήνουν να εννοηθεί ότι δεν ερωτήθηκαν για το κλείσιμο, ενώ η θέση τους είναι ξεκάθαρη όπως διατυπώθηκε στο δημοτικό συμβούλιο. Πριν γίνει οτιδήποτε να προηγηθούν όσα προβλέπονται από τους νόμους. Σε σχετική ερώτηση αν συνεχιστεί η συνεργασία  αφέθηκε να ξεκαθαριστεί ότι όσα είναι για το καλό του Δήμου θα το στηρίζουν . Όσα όμως θεωρούν ότι αντιβαίνουν στην κοινή λογική και υπονομεύουν τα συμφέρονται του Δήμου  και του κόσμου δεν πρόκειται να τα στηρίξουν .

4 σχόλια:

  1. Αρε τι κομμωτική; Εμείς στη Πρόμαχη παίρνουμε το ψαλίδι και κουρεύουμε τα πρόβατα αβέρτα. Τώρα θα μάθουμε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. έβγαλε και σχόλιο εναντίον του Παρούτογλου στο facebook η Μελίτα. Άρχισε να απαντάει και σαν Δήμαρχος. Να τη χαιρόμαστε τέτοια συνεργασία. Άμα έχεις τέτοιους φίλους τι τους θέλεις τους εχθρούς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΟΤΙ ΕΚΑΝΑΝ ΤΑ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΤΟΥ ΜΠΙΝΟΥ ΠΑΛΙΑ ΚΑΝΕΙ ΤΩΡΑ Η ΜΕΛΙΤΑ. ΚΡΙΜΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΕΙΜΕΙ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΕΡΧΟΣ ΝΑ ΜΑΘΩ ΣΤΟΝ ΕΚ ΠΕΡΙΦΟΡΑΣ ΔΗΜΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ ΤΙ ΨΗΦΙΣΕ Η ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΠΑΡΟΥΤΟΣΛΟΥ. ΕΙΠΕ ΝΑΙ ΣΤΗΝ ΠΡΟΤΑΣΗ ΜΠΑΤΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΕΖΟΔΡΟΜΟ Η ΟΧΙ ::::::::

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)