Τετάρτη 16 Δεκεμβρίου 2020

Το Μαξίμου «έφαγε» τη Διευθύντρια Σύνταξης του ΒΗΜΑτος...


Δημήτρης Κανελλόπουλος

Αλήθεια, σε τι καθεστώς ζούμε;

Σε παραίτηση εξωθήθηκε η Διευθύντρια Σύνταξης της εφημερίδας «ΒΗΜΑ» Δήμητρα Κρουστάλλη, για ένα ρεπορτάζ της για τα διπλά βιβλία στον ΕΟΔΥ, ένα ρεπορτάζ που δεν άρεσε στο Μέγαρο Μαξίμου. Έτσι... χθες, η συνάδελφος αναγκάστηκε να δηλώσει παραίτηση.

Και σήμερα ανέβασε στο facebook το παρακάτω post στο οποίο ομολογεί τις πιέσεις από το Μαξίμου: «Την Δευτέρα αποχώρησα από το Βήμα και ομολογώ ότι αυτό ήταν ένα ενδεχόμενο που δεν μου πέρασε ποτέ από το μυαλό. Έπειτα από τη δημοσίευση του ρεπορτάζ για το παράλληλο και ατελέσφορο σύστημα καταγραφής των κρουσμάτων κορωνοιού από την ΗΔΙΚΑ και τον ΕΟΔΥ ασκήθηκε ασφυκτική πίεση από το Μέγαρο Μαξίμου. Αυτή μετατράπηκε σε εσωτερική ένταση και με έφερε ενώπιον του διλήμματος: προσωπικός και επαγγελματικός ευτελισμός ή παραίτηση».

To ρεπορτάζ δημοσιεύτηκε στο «ΒΗΜΑ» πριν από δύο εβδομάδες και δημιούργησε μεγάλο ντόρο. Το Μαξίμου εκνευρίστηκε κι άρχισε τα τηλέφωνα από την Κυριακή το πρωί κιόλας. Αποτέλεσμα, πρώτο, να υποβαθμιστεί το θέμα, ακόμα και τα άλλα ΜΜΕ του ομίλου Μαρινάκη το «έθαψαν», «έθαψαν» με άλλα λόγια τη δική τους αποκάλυψη.

Αποτέλεσμα, δεύτερο, να παραιτηθεί η συντάκτρια του θέματος και Διευθύντρια Σύνταξης της εφημερίδας.

Αλήθεια, ο διευθυντής της εφημερίδας Αντώνης Καρακούσης δεν ενοχλείται απ' όλο αυτό;...

efsyn.gr

 

1 σχόλιο:

  1. Περα απο τα αυτονοητα για τη συνεχη εκπωση των δημοκρατικων δικαιωματων στη χωρα, υπο το καθεστως Μιζοτακη, η κ. Κρουσταλλη και καθε δημοσιογραφος εχουν υποχρεωση να ανοιξουν τα στοματα τους.
    Ο χωρος τους ειναι συνενοχος για την καταντια της χωρας. Η συμπλευση ή η σιωπη τους απεναντι στους Αλαφουζους και Μαρινακηδες της χωρας ειναι οχι απλως ντροπιαστικη αλλα πιθανον και ποινικα κολασιμη.
    Οφειλουν να πουν και να δειξουν πραγματα σ' αυτον το δυστυχο λαο με θαρρος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)