Παρασκευή 11 Δεκεμβρίου 2020

Τι είναι το click away

Τι είναι το click away

 

 

Το click away μπαίνει στη ζωή μας και τα ψώνια στα μαγαζιά θα γίνονται πλέον με νέο τρόπο. Τι είναι το νέο σύστημα αγορών.

Με click away θα πραγματοποιούνται οι αγορές για τα Χριστούγεννα από όσα καταστήματα ανοίξουν ενόψει των εορτών και έπειτα από σχετική σύσταση των λοιμωξιολόγων που ήταν αρνητικοί στο όποιο άνοιγμα και τις εικόνες τύπου Harrods στην Ερμού. 

Τι είναι το click away

Το click away είναι μία μέθοδος που ήδη εφαρμόζεται σε άλλες χώρες, με την οποία εξυπηρετούνται οι καταναλωτές χωρίς να μπαίνουν στα καταστήματα. Πρόκειται για την εξ αποστάσεως παραγγελία και πληρωμή των προϊόντων και η παραλαβή τους έξω από το κατάστημα.

Η παραγγελία θα γίνεται εκ των προτέρων, ο πελάτης θα προπληρώνει το προϊόν με το αποδεικτικό παραγγελίας και πληρωμής και θα παραλαμβάνει σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο. Η αλλαγή του προϊόντος θα είναι δυνατή επί τόπου.

Το πιο πιθανό είναι πως θα απαιτείται SMS στο 13033, αλλά είναι κάτι που θα φανεί από τις σημερινές ανακοινώσεις που θα κάνουν από κοινού ο Άδωνις Γεωργιάδης και ο Στέλιος Πέτσας.

Ποιο SMS στέλνουμε στο 13033 για το click away

Όπως ξεκαθάρισε ο αναπληρωτής υπουργός Ανάπτυξης οι καταναλωτές θα πρέπει να στέλνουν με SMS στο 13033 τον κωδικό 2 για να βγουν για ψώνια στα μαγαζιά που θα λειτουργήσουν με τη μέθοδο του click away.

Απαραίτητα θα πρέπει να έχουν το email της παραγγελίας που έχουν κάνει προκειμένου να αποδείξουν στα ελεγκτικά όργανα ότι πηγαίνουν να παραλάβουν το προϊόν.

Ποια καταστήματα θα ανοίξουν

Όπως ξεκαθάρισε ο υπουργός Ανάπτυξης Άδωνις Γεωργιάδης θα ανοίξουν και θα λειτουργήσουν με το click away μόνο τα καταστήματα που έχουν είσοδο στον δρόμο

Τι θα γίνει με τα καταστήματα που δεν έχουν e-shop

«Υπάρχει πρόβλεψη και για τα καταστήματα που δεν έχουν e-shop. Είμαστε μια κυβέρνηση για όλους, όχι μόνο για τους μεγάλους. Θα τα ανακοινώσουμε όλα συγκροτημένα. Καταλήξαμε σε αυτό που μπορεί να γίνει. Συζητήσαμε πολλές ώρες με τους λοιμωξιολόγους», δήλωσε σήμερα ο υπουργός Ανάπτυξης εν αναμονή των επίσημων ανακοινώσεων.

Πηγή: ieidiseis.gr

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)