Πέμπτη 25 Φεβρουαρίου 2021

Βουλή Μητσοτάκης: Κατηγορείτε την κυβέρνηση ότι καλύπτει παιδεραστές;

Μητσοτάκης: Κατηγορείτε την κυβέρνηση ότι καλύπτει παιδεραστές;

 

«Με πιο θράσος γίνονται χυδαίες αναρτήσεις με υπονοούμενα για «ασυνόδευτα προσφυγόπουλα» και ευθύνες Μαξίμου; ρώτησε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

 

«Εύχομαι και ελπίζω στο τέλος της συζήτησης να μπορούμε να καταλήξουμε στην κοινή μας γραμμή για την αντιμετώπιση της ουσίας του προβλήματος. Να εξετάσουμε από κοινού πως το θεσμικό μας πλαίσιο θα αντιμετωπίσει πιο αποτελεσματικά τα φαινόμενα» είπε ο πρωθυπουργός, Κυριακος Μητσοτάκης, ξεκινώντας την ομιλία του στη Βουλή, στη συζήτηση για την ποιότητα της Δημοκρατίας και του Δημοσίου Διαλόγου. Είχαμε ένα κύμα αποκαλύψεων μετά τις καταγγελίες Σοφίας Μπεκατώρου, είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, και εξήγησε πως «προκάλεσα αυτή τη συζήτηση γιατί αυτή η διαδικασία εξυγίανσης κινδυνεύει να χάσει το στόχο της, να μετατραπεί σε πεδίο κομματικής αντιπαράθεσης. Λες και το έγκλημα έχει χρώμα και η ντροπή ιδεολογία».

Η αντιμετώπισή τους – συνέχισε ο πρωθυπουργός - προϋποθέτει συνεργασία πολιτείας και πολιτών, δράση κράτους δικαίου και την αντίδραση της κοινωνίας δικαίου. «Δεν είναι τυχαίο ότι στη χώρα μας όλα αυτά ξεκίνησαν από τη μαρτυρία Σοφίας Μπεκατώρου στις 16 Ιανουαρίου σε εκδήλωση της ΓΓ Αθλητισμού, πρωτοβουλία που χαιρέτησα αμέσως» τόνισε ο Κυριάκος Μητσοτάκης και συμπλήρωσε «Επικοινώνησα μαζί της και τη χαρακτήρισα Ολυμπιονίκη της εμπιστοσύνης. Αντίστοιχα όλα τα κόμματα χαιρέτησαν αυτή τη γενναία πράξη. Μιλάμε, καταγγέλλουμε, αποκαλύπτουμε. Αυτούς τους τρεις παράλληλους δρόμους επιχειρεί να κλείσει ο εκτροχιασμός και ο υποβιβασμός της δημόσιας συζήτησης».

Ο πρωθυπουργός επιτέθηκε κατά μέτωπο στην αξιωματική αντιπολίτευση. «Κατηγορείτε την κυβέρνηση ότι καλύπτει παιδεραστές;» αναρωτήθηκε ο πρωθυπουργός. Με πιο θράσος γίνονται χυδαίες αναρτήσεις με υπονοούμενα για «ασυνόδευτα προσφυγόπουλα» και ευθύνες Μαξίμου; ρώτησε. Κάλεσε δε τον Αλέξη Τσίπρα να απαντήσει ως πατέρας δυο παιδιών στον Κυριάκο Μητσοτάκη πατέρα τριών παιδιών.

Πηγή: ieidiseis.gr

2 σχόλια:

  1. Πως σου περασε απο το μυαλο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν υπάρχει το άτομο.
    Επειδή δεν δείχνουν τίποτα οι αλαφουζοπρεζέμπορες και η ΥΕΝΕΔ, συγκάλεσε σήμερα ολομέλεια στη βουλή για να τον δει το πανελλήνιο να τρώει το ξύλο της αρκούδας.
    Μακιγιάρετέ τον. Πώς θα εμφανιστεί έξω το ΣουΚου με τέτοια μούρη;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)