Σάββατο 27 Μαρτίου 2021

Ο καιρός σήμερα...





Για σήμερα, Σάββατο, προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός. Η ορατότητα θα είναι κατά τόπους περιορισμένη κυρίως στα δυτικά και τα βόρεια τις πρωινές και βραδινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί ασθενείς και...

στα νότια βορειοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ που βαθμιαία θα γίνουν νοτιοδυτικοί. Η θερμοκρασία θα σημειώσει άνοδο , αλλά παγετός θα σημειωθεί κατά τόπους στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά τις πρωινές ώρες. Ο υδράργυρος θα φτάσει στα βόρεια τους 17 βαθμούς Κελσίου, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά και το Ιόνιο τους 17 βαθμούς, στις Κυκλάδες και την Κρήτη τους 16 και στο Ανατολικό Αιγαίο και Δωδεκάνησα τους 16 βαθμούς Κελσίου.

Καιρός Αττική
  

Στην Αττική προβλέπεται σχεδόν αίθριος καιρός με λίγες πρόσκαιρες νεφώσεις το μεσημέρι. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί βορειοδυτικοί 3 με 4 μποφόρ και από το μεσημέρι νοτιοδυτικοί με την ίδια ένταση. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 5 έως 17 βαθμούς Κελσίου, ενώ στα βόρεια η ελάχιστη θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Καιρός Θεσσαλονίκη
  

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός. Οι άνεμοι μεταβλητοί και τοπικά το μεσημέρι νοτιοανατολικοί 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 2 έως 15 βαθμούς Κελσίου.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)