Τετάρτη 31 Μαρτίου 2021

Αναίτια φραστική επίθεση Μπάτση κατά δημοσιογράφου


 

Σαν το τελευταίο θαμώνα κακόφημων μπαρ  επιτέθηκε φραστικά στην δημοσιογράφο Ελισάβετ  Σίσκου  ο  υποτιθέμενος  πρώτος  πολίτης  του Δήμου Χρήστος  Μπάτσης

 

Τα …δημοκρατικά του φρονήματα και την   αντίληψή του για τον Τύπο , έδειξε για μια ακόμα φορά  ο για κάκιστη τύχη  της περιοχής δήμαρχος Αλμωπίας.

Μάλιστα δεν κράτησε ούτε τα προσχήματα     σε μια επέτειο  που υποτίθεται ότι τιμά και σέβεται πολύ περισσότερο από όλους , όπως διατυμπανίζει. Την επέτειο της επανάστασης του 1821.Επιτέθηκε φραστικά και χωρίς κανένα λόγο κατά της δημοσιογράφου Ελισάβετ Σίσκου, όπως κατήγγειλε  μιλώντας την Δευτέρα στο ΡΑΔΙΟ  ΑΛΜΩΠΙΑ.

 

Συγκεκριμένα, η κ. Σίσκου δήλωσε ότι ανήμερα της εθνικής μας επετείου της 25ης Μαρτίου, λίγο πριν την κατάθεση στεφάνων στο Ηρώο της Αριδαίας, ο κ. Μπάτσης την πλησίασε. Αρχικά, η ίδια πίστεψε ότι έρχεται προς το μέρος της για να της ευχηθεί για τη λαμπρή αυτή μέρα. Ωστόσο, όταν έφτασε κοντά της, όπως δήλωσε της επιτέθηκε φραστικά, προσπαθώντας ουσιαστικά να την αποτρέψει από το να κάνει τη δουλειά της. Παράλληλα, ούτε η ίδια κατανόησε τα κίνητρα αυτής της απαράδεκτης και κατακριτέας συμπεριφοράς.

 

Η Δημοσιογράφος χαρακτήρισε αυτή την φραστική επίθεση «ντροπή», ιδιαίτερα αυτή τη σημαντική μέρα όπου θα περίμενε κανείς από τον πρώτο πολίτη του τόπου να στείλει μήνυμα ενότητας και ομοψυχίας.

 

Ο ίδιος  ο Δήμαρχος δεν έδωσε καμιά εξήγηση για αυτή την  ακατανόητη  ενέργεια του.  Προφανώς έχει τον δικό του  τρόπο  με τον οποίο αντιλαμβάνεται τη Δημοκρατία και την Ελευθεροτυπία.

Δεν μένει παρά να τον δούμε στο εξής να αρχίσει να μαστιγώνει τους δημοσιογράφους.

Ντροπή και μόνο ντροπή προκαλούν τέτοιες τακτικές . Φυσικά δεν άμοιροι ευθυνών και οι συνεργάτες του που ανέχονται τέτοια φαινόμενα. Τι λέει άραγε η μεγάλη στρατιά των πληρωμένων συνεργατών και επικοινωνιολόγων του;

 

1 σχόλιο:

(3)