Τρίτη 6 Απριλίου 2021

Παυλάκης: Χάσαμε διασωληνωμένο συγγενή που είχε κάνει τις δύο δόσεις του εμβολίου

Παυλάκης: Χάσαμε διασωληνωμένο συγγενή που είχε κάνει τις δύο δόσεις του εμβολίου

 

«Χάσαμε διασωληνωμένο συγγενή που είχε κάνει και τις δύο δόσεις του εμβολίου» γράφει σε ανάρτησή του στο Facebook ο Γιώργος Παυλάκης. 

Ο Γιώργος Παυλάκης κοινοποίησε στο Facebook ότι έχασε συγγενή του από κορονοϊό. Μάλιστα, σύμφωνα με τον ίδιο, ο ασθενής είχε κάνει και τις δύο δόσεις του εμβολίου. «Κανένα μέτρο δεν θα μας γλιτώσει από την πανδημία» λέει μεταξύ άλλων.

Ο ερευνητής στις ΗΠΑ τονίζει στην ανάρτησή του πως «ο κορονοϊός έρχεται ολοένα και κοντινότερα σε κάθε οικογένεια» ενώ επισημαίνει πως σε αυτή τη φάση χρειαζόμαστε:

  • Αυτοπροστασία με καλές μάσκες σωστά φορεμένες.
  • Αποστάσεις και αποφυγή εσωτερικών χωρών και συνωστισμών
  • Εμβόλια
  • Τεστ συχνά για όλους που βρίσκονται σε κοινούς χώρους

«Ο πανικός ότι τα σπίτια είναι το "πρόβλημα" και άμα βγούμε έξω και τα ανοίξουμε όλα, εστίαση, σχολεία, εκκλησίες, θα τελειώσουμε με την επιδημία, δεν λέει να κοπάσει. Κάνουμε τις επιθυμίες μας πραγματικότητα» σημειώνει επίσης ο κ. Παυλάκης. 

Και προειδοποιεί: «Ο Πειραιάς είναι γεμάτος από τα μεταλλαγμένα στελέχη και δεν υπάρχει απόλυτη εγγύηση ότι ο εμβολιασμός είναι πανάκεια. Οι εργατικές περιοχές της Αττικής θα πληγούν σκληρά με όλες τις δουλειές ανοιχτές χωρίς ισχυρά μέτρα προστασίας».

Πηγή: ieidiseis.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)