Παρασκευή 11 Ιουνίου 2021

Δ. ΜΠΙΝΟΣ: «Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΑΦΟΥ… ΞΕΜΠΛΕΞΕ ΤΑ ΚΑΛΩΔΙΑ ΣΤΑ ΛΟΥΤΡΑ,

ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΟΙΚΕΙΟΠΟΙΗΘΕΙ ΕΡΓΑ ΤΗΣ ΔΙΚΗΣ ΜΑΣ ΘΗΤΕΙΑΣ»

Η σημερινή Δημοτική Αρχή πλησιάζει στο ήμισυ της θητείας της και συνεχίζει ακόμα και σήμερα να διαφημίζει έργα για τα οποία δεν έχει καμία συμμετοχή ούτε στον σχεδιασμό τους, ούτε στην διεκδίκηση χρηματοδοτήσεών τους.

Δεν μας εκπλήσσει που προσπαθεί να τα οικειοποιηθεί, αντίθετα μας κάνει ακόμα πιο υπερήφανους για την προσπάθεια που έκανε η δική μας Δημοτική Αρχή κατά την προηγούμενη δημοτική περίοδο. Αυτό που μας ανησυχεί, είναι το γεγονός,ότι η σημερινή Διοίκηση «χάνεται» στην προχειρότητα και τον ερασιτεχνισμό της, με αποτέλεσμα να μην μπορεί να υλοποιήσει όλα αυτά τα έργα που της αφήσαμε παρακαταθήκη, συνολικού προϋπολογισμού 10 εκατομμυρίων ευρώ.

▪️Αναφέρουμε ενδεικτικά, κάποια απ’ αυτά τα έργα, τα οποία η σημερινή Δημοτική Αρχή προσπαθεί ανεπιτυχώς να οικειοποιηθεί:

- Παρεμβάσεις σε υφιστάμενα εξωτερικά δίκτυα ύδρευσης του Δήμου Αλμωπίας στις Τ.Κ. Αρχαγγέλου , Φούστανης, Λουτρακίου, Όρμας και Αγάθης.

- Κατασκευή και συντήρηση γηπέδων καλαθοσφαίρισης, πετοσφαίρισης και αντισφαίρισης

- Ασφαλτοστρώσεις αγροτικών οδών (Ίδα, Πρόδρομος, Πιπεριά)

- Αντικατάσταση του υφιστάμενου δικτύου ύδρευσης του οικισμού της Αριδαίας, προϋπολογισμού 2.403.144,31 ευρώ

- Αντιμετώπιση του φαινομένου της λειψυδρίας στην Τ.Κ. Γαρεφείου

- Μελέτη αντικατάστασης δικτύου ύδρευσης Τ.Κ. Ξιφιανής ( Διασυνοριακό πρόγραμμα με το Δήμο Νεγκόντινο των Σκοπίων). Το ότι θα έφτανε σήμερα ο κ. Μπάτσης να τα διαφημίζει και να τα υπογράφει ως Βόρεια Μακεδονία αυτά τα έργα ,δείχνει πλέον στην κοινωνία την πραγματική του εικόνα.

Εμείς καλούμε τη Δημοτική Αρχή να σεβαστεί το έργο των προκατόχων της και να πάψει να διέπεται από ανασφάλεια και συμπλέγματα κατωτερότητας. Επίσης, την καλούμε να ασχοληθεί επιτέλους σοβαρά με όλα αυτά τα έργα και να τα υλοποιήσει, διαφορετικά στο τέλος της θητείας το μόνο που θα έχει να παρουσιάσει ως έργο θα είναι μερικά… ξέμπλεκα καλώδια.

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)