Παρασκευή 11 Ιουνίου 2021

Νέα «επανάσταση» στο ποδόσφαιρο: Γίνονται πιο πλατιές οι γραμμές του οφσάιντ στο VAR!

Νέα «επανάσταση» στο ποδόσφαιρο: Γίνονται πιο πλατιές οι γραμμές του οφσάιντ στο VAR!

 Της Μαρίας Καλτσίδη

Το ποδόσφαιρο επιστρέφει σε συγκεκριμένο κομμάτι του έτσι το μάθαμε τόσα χρόνια. Η αμφιβολία στο οφσάιντ θα είναι ξανά υπέρ του επιτιθέμενου ακόμα και στο VAR!

Τέλος στα ακυρωθέντα γκολ για χιλιοστά και… μισό παπούτσι στην Premier League τη νέα αγωνιστική περίοδο! Όπως αποκαλύπτουν οι Times αναφέρουν οι αρμόδιοι είναι έτοιμοι για νέα αλλαγή σε ό,τι αφορά την παρέμβαση της τεχνολογίας και του κανονισμούς που ισχύουν πλέον στο ποδόσφαιρο από την ημέρα που τοVAR μπήκε στις ζωές όλων μας.

Ο κανονισμός στο οφσάιντ αναμένεται να διαφοροποιηθεί από τη νέα σεζόν στο κορυφαίο πρωτάθλημα της Ευρώπης και στόχος είναι να μην υπάρχουν πλέον αυτές οι περιπτώσεις όπου μετρούσαν τα χιλιοστά για να βγει εκτεθειμένος ένας ποδοσφαιριστής ή ακυρωνόταν κάποια προσπάθεια ή ένα γκολ αν η μύτη του παπουτσιού ήταν πιο μπροστά.

Οι γραμμές που θα τοποθετεί ο VAR με τη βοήθεια του Avar στο δωματιάκι του ελέγχου θα είναι πιο πλατιές και κάπως έτσι η αμφιβολία επιστρέφει υπέρ του επιτιθέμενου, κάτι, που θεωρητικά ίσχυε όλα τα προηγούμενα χρόνια.

Πηγή: sportime.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)