Παρασκευή 23 Ιουλίου 2021

Έκαψε το χαρτί του Μακεδονομάχου του Χ. Μπάτση η Πολυξένη Νάνου

 

 

 

 

 ΠΥΡ ΚΑΙ ΜΑΝΙΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΔΗΘΕΝ ΕΝΘΕΡΜΟΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ

 

Απογύμνωσε χωρίς να έχει τέτοια πρόθεση η Αντιδήμαρχος  Αλμωπίας Πολυξένη Νάνου , τον Δήμαρχο Χρήστο Μπάτση , αναδεικνύοντας ότι οι δημόσιες  δήθεν αντιθέσεις του  για την συμφωνία των Πρεσπών  είναι τελικά μια... φούσκα.

 Στην πράξη πράττει ακριβώς τα αντίθετα  και ακυρώνει τον εαυτό του. Αποδεχόμενη επί της ουσίας την αστοχία του Δελτίου τύπου που εξέδωσε η ίδια ως αντιδήμαρχος καθαριότητας του Δήμου Αλμωπίας, η Πολυξένη Νάνου ζήτησε
δημοσίως συγνώμη από τον Δημήτρη Μπίνο στην συνεδρίαση του Δημοτικού συμβουλίου ,καθώς όπως τόνισε η προμήθεια των κόκκινων κάδων για φυτοφάρμακα ήταν έργο της προηγούμενης Δημοτικής αρχής του Δημήτρη Μπίνου. Μάλιστα δε μέσα από διασυνοριακό  ευρωπαϊκό πρόγραμμα με την  τον Δήμο Καβάνταρτσι της Βόρειας Μακεδονίας.  Κάτι που στη    σημερινή διοίκηση του Χ. Μπάτση ,δεν ήθελαν  να  το γνωρίζει ο κόσμος. Για τον λόγο αυτό επιχειρήθηκε αρχικά να εμφανιστεί ότι οι κάδοι  αγοράστηκαν  από εργοτάξιο.

 

 


 Στις δικαιολογημένες  αντιδράσεις  και καταγγελίες του πρώην δημάρχου Δημήτρη Μπίνου ότι πρόκειται περί παραπληροφόρησης , η Πολυξένη Νάνου , με το ήθος αλλά και την αντικειμενικότητα που την διακρίνει , αποκατάστησε την αλήθεια. Παραδέχτηκε την ολοφάνερη αλήθεια.

Μια αλήθεια όμως που φέρεται να εξόργισε τον σκληρό πυρήνα  του δημάρχου , που είχε πλάσει
το παραπλανητικό σενάριο.  Ενδεικτικό της όλης νοσηρής κατάστασης  θεωρείται η παρέμβαση του προέδρου του Δημοτικού συμβουλίου Δημήτρη Βέσκου ,που επί της ουσίας την επέπληξε για αυτή την πράξη της, τονίζοντας ότι είναι πολύ ευαίσθητη... Σχολιάζοντας και παρεμβαίνοντας   ουσιαστικά στις απόψεις που εκφράζουν οι δημοτικοί σύμβουλοι, όπως και η συγκεκριμένη.

Το θέμα όμως , σύμφωνα με κύκλους του Δημάρχου  ,είχε και συνέχεια. Ορισμένοι σύμβουλοι για να γίνουν ακόμα πιο αρεστοί στον Δήμαρχο ,εμφανίστηκαν σκληροί για την αυτονόητη  και ηθική στάση της Αντιδημάρχου. Μάλιστα  κάποιοι φέρονται να ζήτησαν ακόμα και την καθαίρεσή της. Φοβούνται όμως την δημοφιλία της Πολυξένης Νάνου , που ασκεί χωρίς τυμπανοκρουσίες με απλότητα και αποτελεσματικότητα τα καθήκοντα που της έχουν ανατεθεί.

 Οι Δημαρχιακότεροι του δημάρχου  όμως , φέρονται να  την περιμένουν στην ... γωνία, επειδή με την τοποθέτησή της  έκαψε το χαρτί του «μακεδονομάχου» που επιδείκνυε προς πολλές κατευθύνσεις ο Χρήστος Μπάτσης . 

 

 

4 σχόλια:

  1. Τενεκεδες σε ρόλους δημοτικών συμβούλων
    Όσο πιο πολύ θόρυβο τόσο άδειοι είναι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η Πολιξένη επρεπε να ειναι δημαρχους οχι ο σλλος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ποια;
      Αχααααααααααααααα
      Δεν έχει σωτηρία από τα γίδια.

      Διαγραφή

(3)