Παρασκευή 9 Ιουλίου 2021

Τουρισμός για Ολους: Τριήμερη παράταση για τις αιτήσεις

τουρισμός

 

 Σάββατο, Κυριακή και Δευτέρα (10, 11 και 12 Ιουλίου)  θα μπορούν να υποβάλουν αίτηση όλοι οι ενδιαφερόμενοι και δικαιούχοι ανεξαρτήτως του τελευταίου αριθμού του ΑΦΜ

Παράταση έως και τη Δευτέρα για τις αιτήσεις στο πρόγραμα «Τουρισμός για όλους» ανακοίνωσε η υφυπουργός Τουρισμού Σοφία Ζαχαράκη.

Σήμερα Παρασκευή ήταν η καταληκτική ημερομηνία για την υποβολή αιτήσεων από πολίτες των οποίων το ΑΦΜ λήγει σε 8 ή 9.

Ωστόσο, σύμφωνα με την υφυπουργό το επόμενο τριήμερο, Σάββατο, Κυριακή και Δευτέρα (10, 11 και 12 Ιουλίου)  θα μπορούν να υποβάλουν αίτηση όλοι οι ενδιαφερόμενοι και δικαιούχοι ανεξαρτήτως του τελευταίου αριθμού του ΑΦΜ.

Όπως είπε η Σοφία Ζαχαράκη, στον Ant1, έχουν ήδη γίνει πάνω από 200.000 αιτήσεις, ενώ η παράταση αφορά επιπλέον 50.000 voucher.

«Hδη έχουμε 368.000 voucher από πέρσι, είχαν χρησιμοποιηθεί περίπου 40.000, έχουν μείνει δηλαδή ας πούμε 320.000 συν τα φετινά, μπορούμε να φθάσουμε φέτος σε περισσότερους από 600.000 ωφελούμενους του προγράμματος», είπε η Σοφία Ζαχαράκη, προσθέτοντας ότι «πέρσι ήταν τέσσερις ημέρες, φέτος μπορούν αν είναι και δύο ή τρεις. Προσπαθήσαμε να βελτιώσουμε το πρόγραμμα για τους ωφελούμενους».

Όπως εξήγησε η υφυπουργός Τουρισμού, «τα παλιά voucher ισχύουν μέχρι το τέλος του έτους. Τα καινούρια θα δοθούν, μετά την εκκαθάριση των αιτήσεων, γύρω στις 5 Αυγούστου και μπορούν να βοηθήσουν στην επιμήκυνση της τουριστικής σεζόν».

Πηγή:imerisia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)