Παρασκευή 9 Ιουλίου 2021

Άρης: «Βόμβα» με παίκτη που θα ερχόταν Ελλάδα μόνο για… διακοπές! (vids)

Άρης: «Βόμβα» με παίκτη που θα ερχόταν Ελλάδα μόνο για… διακοπές! (vids)

Γράφει ο Νίκος Μαρκάτος

Άρης: Toν 31χρονο Σενεγαλέζο μέσο Μπαντού Εντιαγιέ, για τον οποίο η Στόουκ πλήρωσε 16 εκ. ευρώ για να τον αγοράσει το 2018, ετοιμάζεται να ντύσει στα «κίτρινα» ο Καρυπίδης!

«Βόμβα» με Μπαντού Εντιαγιέ ετοιμάζεται να πυροδοτήσει ο Άρης. Πρόκειται για 31χρονο Σενεγαλέζο μέσο, ο οποίος τον Ιανουάριο του 2018 έχει μετακομίσει από την Γαλατασαράι στην Στόουκ, έναντι του ποσού των 16 εκ. ευρώ!

Ο Εντιαγιέ υπέγραψε συμβόλαιο για 4,5 χρόνια με τον Αγγλικό σύλλογο, αλλά παραχωρήθηκε δανεικός με τη σειρά σε Γαλατασαράι, Καραγκουμρούκ, ενώ πέρσι το καλοκαίρι πουλήθηκε ενάντι 3,5 εκ ευρώ στην Αλ Αϊν.

Ο Θόδωρος Καρυπίδης έχει μπει πολύ δυνατά στη διεκδίκηση ενός ποδοσφαιριστή που πριν λίγα χρόνια στην Ελλάδα θα ερχόταν μόνο για… διακοπές.

Μάλιστα μεταξύ των ομάδων που τον διεκδικούν είναι και ο ΠΑΟΚ, ο οποίος του έκανε επίσημη πρόταση, αλλά ο Άρης είναι το μεγάλο φαβορί για να τον αποκτήσει.

6-8αρι ο διεθνής Σενεγαλέζος μέσος μετά από μια εκπληκτική σεζόν το 2016-17 με την Ανκαρασπόρ (42 συμμετοχές, επτά γκολ, τρεις ασίστ), μετακομίζει στην Γαλατασαράι και μετά από 17 συμμετοχές, ένα γκολ και τρεις ασίστ στο πρώτο μισό της σεζόν 2017-18, παίρνει μεταγραφή για τη Στόουκ παίζοντας σε 13 παιχνίδια (και δύο γκολ) μέχρι το τέλος της σεζόν.

Επιστρέφει στη Γαλατασαράι ως δανεικός το 2018-19 πάλι γεμάτη χρονιά με 34 συμμετοχές, τρία γκολ και έξι ασίστ.

Παραμένει στη Τουρκία και την επόμενη χρονιά μέχρι τον Ιανουάριο, αλλά φοράει τη φανέλα της Τραμπζονσπόρ. Παίζει σε 23 παιχνίδια και επιστρέφει στην Στόουκ που αγωνίζεται στην Τσάμπιονσιπ για να «γράψει» άλλες 13 συμμετοχές.

Οι δύο τελευταίες του «στάσεις», η Καραγκουμρούκ (14 συμμετοχές, τρία γκολ, τέσσερις ασίστ) και η Αλ Αϊν (13 συμμετοχές, δύο γκολ, δύο ασίστ).

Αν ολοκληρωθεί το deal, θα πρόκειται για τεράστια μεταγραφή που ανεβάζει level τον Άρη. Και δεν θα είναι το μοναδικό. Ακολουθούν κι άλλα που θα αλλάξουν το status του Άρη και θα προκαλέσουν ενθουσιασμό στις τάξεις των οπαδών του!


 

Πηγή: sportime.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)