Δευτέρα 2 Αυγούστου 2021

ΣΥΡΙΖΑ: Κλειστά φώτα και κρύο μπάνιο το σχέδιο Μητσοτάκη για επάρκεια ηλεκτροδότησης

ΣΥΡΙΖΑ: Κλειστά φώτα και κρύο μπάνιο το σχέδιο Μητσοτάκη για επάρκεια ηλεκτροδότησης

 
«Βολές» κατά του Κυριάκου Μητσοτάκη εξαπέλυσε ο ΣΥΡΙΖΑ με αφορμή τα όσα είπε κατά τη διάρκεια της έκτακτης σύσκεψης στο Κέντρο Ελέγχου του ΑΔΜΗΕ υπό τον φόβο μπλακ άουτ λόγω του επικίνδυνου καύσωνα. «Όταν ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ζητούσε κατάρτιση σχεδίου, το Μέγαρο Μαξίμου απαντούσε με αλαζονεία και ειρωνείες», αναφέρει μεταξύ άλλων η ανακοίνωση.

Στο «στόχαστρο» του ΣΥΡΙΖΑ βρέθηκε για άλλη μια φορά ο Κυριάκος Μητσοτάκης μετά τη συμμετοχή του στην έκτακτη σύσκεψη στο Κέντρο Ελέγχου του ΑΔΜΗΕ, στο Κρυονέρι, σχετικά με την κατανάλωση του ηλεκτρικού ρεύματος, υπό τον φόβο μπλακ άουτ λόγω του επικίνδυνου καύσωνα.

«Όταν τη περασμένη εβδομάδα ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, άκουγε τους ειδικούς και ζητούσε κατάρτιση σχεδίου για την αδιάλειπτη ηλεκτροδότηση μέσα στον καύσωνα, το Μέγαρο Μαξίμου απαντούσε με αλαζονεία και ειρωνείες», αναφέρει η σχετική ανακοίνωση και συνεχίζει: «Σήμερα, κατόπιν εορτής και αφού σε πολλές περιοχές της χώρας έχουν ήδη ξεκινήσει οι διακοπές ρεύματος εν μέσω πρωτοφανούς καύσωνα, ο κ. Μητσοτάκης αναγκάστηκε να αφήσει για λίγο τις διακοπές του για να παραστεί για τα μάτια του κόσμου σε έκτακτη σύσκεψη στον ΑΔΜΗΕ.

Αναρωτιόμαστε σε τι ακριβώς συνέβαλε η παρουσία του εκεί, πέραν του να μεταβιβάσει για άλλη μια φορά την ευθύνη στους πολίτες. Αφού το μόνο καινούργιο που ακούσαμε είναι οι προτροπές να κλείνουμε τα φώτα και να κάνουμε μπάνιο με κρύο νερό τις ώρες αιχμής, μήπως και αντέξει το δίκτυο.

Για την ευθύνη και το σχέδιο της Πολιτείας να ανταποκριθεί σε ένα εδώ και πολλές ημέρες προαναγγελθέν καιρικό φαινόμενο, δεν ακούσαμε κουβέντα».

Καταλήγοντας η ανακοίνωση αναφέρει: «Μπορεί οι επιχειρήσεις και τα νοικοκυριά να πληρώνουν χρυσό το ρεύμα, με τις τελευταίες πρωτοφανείς αυξήσεις ως και 15% στα τιμολόγια, αλλά τα ακριβοπληρωμένα golden boys του κ. Μητσοτάκη και του επιτελικού κράτους δε σκέφτηκαν ποτέ να ετοιμάσουν σχέδιο για την επάρκεια του δικτύου σε περίοδο καύσωνα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)