Τετάρτη 22 Σεπτεμβρίου 2021

Πάτρα: Πέθανε από κορονοϊό η πρόεδρος του «Άλματος Ζωής»

Πάτρα: Πέθανε από κορονοϊό η πρόεδρος του «Άλματος Ζωής»

 
Πέθανε, σε ηλικία 68 ετών, μετά από μάχη αρκετών ημερών με τον κορονοϊό, η πρόεδρος του Συλλόγου Γυναικών με Καρκίνο Μαστού Ν. Αχαΐας «Άλμα Ζωής». Τι είχε πει πέρυσι τον Οκτώβριο στον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Στη θλίψη βυθίστηκε η Πάτρα στο άκουσμα της είδησης ότι πέθανε η πρόεδρος του Συλλόγου Γυναικών με Καρκίνο Μαστού Ν. Αχαΐας «Άλμα Ζωής», Λιολιώ Κολυπέρα. «Έφυγε» στα 68 της χρόνια, μετά από πολυήμερη μάχη με τον κορονοϊό, από το κρεβάτι της ΜΕΘ στο νοσοκομείο του Ρίο.

Όπως αναφέρει το ενημερωτικό site της Πάτας, thebest.gr, η Λιολιώ Κολυπέρα είχε βρεθεί θετική στον κορονοϊό και ενώ αρχικά παρέμενε σπίτι της, στη συνέχεια τα συμπτώματα έγιναν βαριά και αυτό είχε ως συνέπεια να μεταφερθεί στο νοσοκομείο και να νοσηλευτεί αν και πλήρως εμβολιασμένη.

Η Λιολιώ Κολυπέρα ήταν μια μαχήτρια της ζωής, χάρισε ελπίδα σε χιλιάδες γυναίκες και νικήθηκε από την μάστιγα της πανδημίας.

Πρωτοστάτησε το 2001 για την ίδρυση του Συλλόγου Γυναικών με Καρκίνο Μαστού «Άλμα Ζωής» στην Αχαΐα και κατόρθωσε με το δυναμισμό, τη μαχητικότητα, το χαμόγελο και την ζεστασιά της να «αγκαλιάσει» όλες τις γυναίκες που έδιναν τη δική τους μάχη με τον καρκίνο του μαστού.

Η προφητική δήλωσή της στον Κυριάκο Μητσοτάκη

Στις 25 Οκτωβρίου 2020 η Λιολιώ Κολυπέρα είχε συναντήσει τον Κυριάκο Μητσοτάκη στο γραφείο του, στο πλαίσιο της συνάντησης του με γυναίκες που νίκησαν τον καρκίνο του μαστού.

Τότε η Λιολιώ Κολυπέρα είχε εκφράσει τον φόβο της σχετικά με την πανδημία και πόσο μπορεί να πλήξει άτομα που ήδη έχουν υποκείμενα νοσήματα. Μια προφητική, όπως αποδείχθηκε, δήλωση.

Η Λιολιώ Κολυπέρα είχε εκφράσει στον κ. Μητσοστάκη, μεταξύ άλλων, το φόβο που έχει, αν ασθενήσει από κορονοϊό και τα πράγματα πάνε χειρότερα, μήπως επειδή έχει ήδη υποκείμενο νόσημα, μείνει εκτός περίθαλψης για να νοσηλευτεί κάποιος που είναι πιο υγιής. 


 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)