Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου 2021

Τρίτη δόση εμβολίων: Έγγραφο-σοκ από Γερμανία για βαριές παρενέργειες και θανάτους (φώτο)

Τρίτη δόση εμβολίων: Έγγραφο-σοκ από Γερμανία για βαριές παρενέργειες και θανάτους (φώτο)

 Με έγγραφο του ο Ιατρικός Σύλλογος του Nordreihn τονίζει πως σε 90 άτομα στα οποία χορηγήθηκε η 3η, ενισχυτική, δόση του εμβολίου κατά του κορωνοϊού το 10% εμφάνισε σοβαρές παρενέργειες, ενώ το ένα απ' αυτά πέθανε! 

Συγκεκριμένα σε έγγραφο που φέρει ως ημερομηνία την 7η Σεπτεμβρίου του 2021 ο Ιατρικός Σύλλογος ενημερώνει πως χορηγήθηκε 3η δόση σε 90 άτομα, εκ των οποίων 9 εμφάνισαν σοβαρές επιπλοκές κυρίως καρδιοπνευμονικες, με ένα απ' αυτά να καταλήγει. Ενώ δύο επανήλθαν με καρδιοαναπνευστική ανάνηψη.

Δηλαδή έχουμε ένα 10% με βαρύτατες άμεσες παρενέργειες, εκ των οποίων 3 δυνητικά θανατηφόρες, με ένα από τα άτομα να καταλήγει. 

Ως εκ τούτου ο Ιατρικός Σύλλογος του Nordreihn έχει ξεκινήσει έρευνα γι' αυτά τα περιστατικά και προτείνει να μην δοθεί έγκριση για 3η δόση προτού ολοκληρωθεί η έρευνα. Να τονίσουμε πως η κυβέρνηση της Γερμανίας κινείται ανεξάρτητα και μπορεί να μην λάβει καν υπ' όψιν τα γεγονότα!

Δείτε το έγγραφο: 

Να τονιστεί εδώ πως μέχρι στιγμής άδεια για χορήγηση της τρίτης δόσης δεν έχει δώσει καμία επίσημη ρυθμιστική αρχή. Καθώς στην Ελλάδα ούτε ο ΕΟΦ, αλλά ούτε και ο ΕΜΑ (σε ευρωπαϊκό επίπεδο) έχουν δώσει άδεια για την τρίτη δόση. Κάτι που διεγείρει πολλά ερωτήματα για το πως και γιατί έχουν ξεκινήσει να εμβολιάζονται πολίτες με τρίτη δόση! 

Παράλληλα έρευνες για την ασφάλεια της τρίτης δόσης μέχρι σήμερα δεν υπάρχουν, παρά μόνο αυτή που αναφέρουμε από την Γερμανία, τα αποτελέσματα της οποίας είναι δραματικά! 

Και πλέον υπάρχουν πολλά ερωτήματα, καθώς το 10% είναι ένα τρομακτικό ποσοστό! Σε τέτοια περίπτωση δεν μπαίνει καν σε συζήτηση το εάν τα οφέλη υπερτερούν των κινδύνων, καθώς ξεκάθαρα οι κίνδυνοι είναι πολλαπλάσιοι από τα οφέλη.

Πηγή:pronews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)