Δευτέρα 11 Οκτωβρίου 2021

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης χαλάρωνε στο Μαράθι

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης χαλάρωνε στο Μαράθι 

 Ο Κυριάκος Μητσοτάκης χαλάρωνε στο Μαράθι τις περασμένες μέρες. Οι φωτογραφίες πάντως ήρθαν στη δημοσιότητα την ώρα που η βόρεια Εύβοια μετρούσε τις πληγές της πνιγμένη στις λάσπες.

Στο αγαπημένο της οικογένειας Μαράθι, στο Ακρωτήρι Χανίων, επισκέφθηκε ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Μαζί με τη σύζυγό του Μαρέβα, ο Πρωθυπουργός απόλαυσε τις ομορφιές της περιοχής, μη χάνοντας την ευκαιρία για βουτιές στη θάλασσα.

Χαμογελαστός και ευδιάθετος, ο Κυριάκος Μητσοτάκης, συνοδευόμενος από την σύζυγό του Μαρέβα, έφτασαν στην παραλία λίγο μετά τις 11:00 το πρωί του Σαββάτου (09.10.2021).

Στην περίπου μία ώρα της παραμονής του, o Πρωθυπουργός είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει και να φωτογραφηθεί με κόσμο και φυσικά να απολαύσει το μπάνιο του στη δημοφιλή παραλία.

Οι φωτογραφίες πάντως ήρθαν στη δημοσιότητα την ώρα που η βόρεια Εύβοια μετρούσε τις πληγές της πνιγμένη στις λάσπες... Ανάλογες εικόνες σε περιοχές στη Λάρισα και στο Πήλιο.

Όπως γράφει ο Βασίλης Σκουρής στα Παιχνίδια Εξουσίας: «Το επιτελικό κράτος, ωστόσο, παρά τον ανασχηματισμό, εμφάνισε τα ίδια αρνητικά φαινόμενα που παρουσίασε ως τάσεις και στις πυρκαγιές του καλοκαιριού, οι οποίες κατέκαψαν και κατέστρεψαν την περιοχή:

-Παρά τις προειδοποιήσεις και παρά τα μεγάλα έργα και τις υποσχέσεις για αντιπλημμυρική θωράκιση της περιοχής, υπήρξε αδράνεια της πολιτείας και σημαντική καθυστέρηση στα αντιπλημμυρικά έργα-τα αντιδιαβρωτικά έργα σύμφωνα με τους ανθρώπους της τοπικής αυτοδιοίκησης βρίσκονται στο …μηδέν!

-Φωτογραφίες έδειχναν τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη να κάνει αμέριμνος τα μπάνια του στο Μαράθι και ποδηλατάδα τα Χανιά, όταν το ίδιο διάστημα η Βόρεια Εύβοια πνιγόταν.

-Ο νέος υπουργός Πολιτικής Προστασίας Χρήστος Στυλιανίδης δεν μετέβη καν στην περιοχή, ενώ το παρόν θα μπορούσε να δώσει και ο αρμόδιος της Επιτροπής για την ανασυγκρότηση της περιοχής πρώην υπουργός Σταύρος Μπένος.

-Ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών Στέλιος Πέτσας, σε μια αγωνιώδη όσο και απαράδεκτη ενέργεια να αποσείσει τις ευθύνες της κυβέρνησης, επιχείρησε να αποσυνδέσει τις πλημμύρες από τις πυρκαγιές και ουδείς από το Μαξίμου τον εγκάλεσε για την «κουτοπονηριά» του. Άλλωστε, αν οι πλημμύρες δεν συνδέονται με τις πυρκαγιές (ποιος, άραγε, λογικός άνθρωπος μπορεί να πιστέψει κάτι τέτοιο;) τότε δεν χρειάζεται να επισπευστούν και τα αντιπλημμυρικά έργα!

-Αμέσως μετά τις καταστροφές εμφανίστηκε στην περιοχή ο αρμόδιος υφυπουργός Χρήστος Τριαντόπουλος και προανήγγειλε ενίσχυση των πλημμυροπαθών ύψους είκοσι εκατομμυρίων ευρώ, ενώ σήμερα αναμένεται να εξαγγελθεί «πακέτο μέτρων» για τους κατοίκους που επλήγησαν. Έτσι, όμως, μην προλαβαίνοντας τα γεγονότα, απλώς και οι άνθρωποι υποφέρουν και η κυβέρνηση κατασπαταλά το δημόσιο χρήμα!» 

Πηγή: ieidiseis.gr

1 σχόλιο:

  1. Μπράβο ρε Κούλαρε.
    Γραψτους στα τεράστια rxδια σου.
    Άστα να πνίγονται τα ζώα και κάνε τις βουτιές σου ρε μαγκιτη.
    Πάλι πρώτο θα σε έχουν τα γίδια.
    Αν δεν μπει ο Απρίλης μη κουνάς από κει.
    Κούλη είσαι ΘΕΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)