Τρίτη 19 Οκτωβρίου 2021

‘Αρχισε το ΡΟΚ Μπάτση –Κετικίδη


Η αυτοδιοίκηση βγαίνει μπροστά. Τι θέλει να πει ο ποιητής;

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Ο ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ 

ΓΙΑΤΙ ΦΥΣΣΑΕΙ  "ΜΑΠΑΧΟΒΙΤΗΣ"

 

Δημοσιότητα ο Μπάτσης, δημοσιότητα και ο Κετικίδης. Τίποτα δε αφήνει να πάει χαμένο ο Αντιδήμαρχος  και φερόμενος υποψήφιος  δήμαρχος Αλλμωπίας Γιάννης Κετικίδης. Δημοσίευμα ο Μπάτσης, δημοσίευμα και ο Κετικίδης. Ο Δήμαρχος απελπισμένα και έμμεσα  με ότι τοπικό ΜΜΕ του έχει απομείνει να  στηρίζει τις σαχλαμάρες του , προσπαθεί  να  μεταφέρει τις ευθύνες για κακώς κείμενα στον Αντιδήμαρχο έργων.

Έλα μου  όμως που ο τελευταίος έμπειρος πλέον και έχοντας δάσκαλο στο ροκάνισμα τον σημερινό δήμαρχο δεν μασάει. Στο συνέδριο της ΚΕΔΕ φρόντισε να φωτογραφηθεί  μόνος σε επίκαιρα σημεία για να χρησιμοποιεί τις φωτογραφίες για το προσωπικό του  «ίματζ»  . Φυσικά είναι κοινό μυστικό , ότι όπου βρεθεί και όπου σταθεί , διατυμπανίζει ότι κάθε έργο που γίνεται οφείλεται στις δικές του πρωτοβουλίες , ενώ περνάει γενεές δεκατέσσερις το δήμαρχο Χ. Μπάτση  για δήθεν  κωλυσιεργίες. ΄Ετσι  αδειάζοντας τον δήμαρχο  αναφέρεται  στην  κακοκαιρία Μπάλλος  που με τις συνεχείς βροχοπτώσεις άφησε πολλά προβλήματα στην Αλμωπία και κυρίως στο οδικό δίκτυο εντός της Αριδαίας όπου και υπάρχουν λακκούβες. Ωστόσο η συνεχής βροχή δεν επέτρεψε στα συνεργεία του Δήμου να προβούν στο κλείσιμο των λακκούβων. Όπως τονίζεται σε σχετικό δημοσίευμα ( τυχαίο;)

Ο

Οι λακκούβες χαρισμένες από τον Γιάννη στον Χρήστο
Γιάννης Κετικιδης γνωρίζει τα προβλήματα που υπάρχουν και έχει δώσει ήδη εντολή στα συνεργεία του Δήμου και στην τεχνική υπηρεσία στην οποία είναι πολιτικός προϊστάμενος να φροντίσει για την επισκευή του δρόμου. Μόλις λοιπόν σταματήσει η κακοκαιρία από την επόμενη εβδομάδα τα συνεργεία του Δήμου Αλμωπίας θα αποκαταστήσουν τις ζημιές. 

 ‘Άντε και καλά ξεμπερδέματα

 


 

1 σχόλιο:

  1. Ελπίζουμε του χρόνου να γίνουν πανηγύρια... Εκεί θα κάνει κάτι χορευτικές φιγούρες ο δήμαρχος... Μονο για φωτοφραφια θα είναι.... Ελπίζουμε μέχρι το τέλος της θητείας μην δημοσιεύει μόνο αλλά να κάνει και κάτι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)