Τρίτη 19 Οκτωβρίου 2021

Netflix: Πρόβλημα τώρα σε όλο τον κόσμο

Netflix: Πρόβλημα τώρα σε όλο τον κόσμο

 
 
 
«Η σελίδα αυτή δεν λειτουργεί» ήταν το μήνυμα που έβλεπαν οι αρκετοί συνδρομητές της πλατφόρμας.

Προβλήματα στους λογαριασμούς τους αντιμετωπίζουν αυτήν τη στιγμή οι χρήστες του Netflix σε ολόκληρο τον πλανήτη.

Περισσότεροι από τους μισούς λένε πως τα μεγαλύτερα προβλήματα εντοπίζονται στο επίσημο site του Netflix. «Η σελίδα αυτή δεν λειτουργεί», είναι το μήνυμα που λαμβάνουν αρκετοί συνδρομητές της πλατφόρμας.

Μάλιστα, προβλήματα αντιμετωπίζουν και οι χρήστες της δημοφιλούς πλατφόρμας στην Ελλάδα.

NETFLIX

Αναρίθμητοι είναι οι χρήστες της πλατφόρμας που κάνουν λόγο για προβλήματα στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής, στην Ευρώπη και σε πολλές άλλες χώρες, όπως η Κίνα και ο Καναδάς.

Σύμφωνα με τη βρετανική Metro, τα περισσότερα προβλήματα εμφανίζονται στη Βρετανία, τη Γαλλία, τη Γερμανία, σε διάφορες περιοχές των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής και στην Ινδία.

H πλειονότητα των χρηστών αντιμετωπίζει προβλήματα στη σύνδεση διά μέσου σταθερού υπολογιστή. Άλλοι λένε πως η πρόσβαση επανήλθε για λίγη ώρα και ύστερα από 20 δευτερόλεπτα η πλατφόρμα είχε «πέσει» ξανά.

Στην επίσημη σελίδα του Netflix, ωστόσο, εξακολουθεί να γράφει πως η πλατφόρμα λειτουργεί κανονικά.

Θυμίζουμε πως το Netflix είναι μιαν αμερικανική πολυεθνική εταιρεία, ειδικευμένη στη διαδικτυακή ενοικίαση ταινιών, είτε DVD, είτε Blu-Ray, καθώς και στην παροχή video streaming.

Το εν λόγω περιστατικό λαμβάνει χώρα έπειτα από κρασάρισμα του Facebook, του Instagram, του WhatsApp και του Messenger τη Δευτέρα 4/10.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)