Τετάρτη 3 Νοεμβρίου 2021

Αντώναρος – Πανδημία: Να ακουστούν κι άλλες φωνές. Κι όχι μόνο όσες αρέσουν στον Μητσοτάκη και την παρεούλα του Μαξίμου

antonaros-1__1_

“Εάν η κυβέρνηση θεωρεί ότι αξιόπιστη είναι μόνο η άποψη Τσιοδρα για τη χάραξη της πολιτικής για τον έλεγχο της πανδημίας, ζήτω που καήκαμε ως χώρα”, σημειώνει μεταξύ άλλων σε ανάρτησή του και με αφορμή την έξαρση της πανδημίας που βρίσκεται για ακόμα μία φορά εκτός ελέγχου, ο Ευάγγελος Αντώναρος.

Με παρέμβασή του στα social media αναφέρει πως “είναι καιρός να ακουστούν και φωνές που δεν αρέσουν στον Μητσοτάκη και την παρεούλα του Μαξίμου.

Η ανάρτηση του Ευάγγελου Αντώναρου:

«Εάν η κυβέρνηση θεωρεί ότι αξιόπιστη είναι μόνο η άποψη Τσιοδρα για τη χάραξη της πολιτικής για τον έλεγχο της πανδημίας, ζήτω που καήκαμε ως χώρα.
Ούτε η λεγόμενη επιτροπή των λεγόμενων 33 είναι υπεράνω κριτικής. Γιατί — μεταξύ των άλλων — δεν συμπεριλαμβάνει στους κόλπους της σπουδαίους επιστήμονες όπως τους καθηγητές Ιωαννίδη και Κούβελα που δεν είναι πρόθυμοι να λένε ναι σε όλα.
Είναι η ώρα να ακουστούν κι άλλες φωνές. Αιρετικές; Όχι αναγκαστικά. Αλλά διαφορετικές. Κι όχι μόνο όσες αρέσουν στον Μητσοτάκη και την παρεούλα του Μαξίμου.»

 

1 σχόλιο:

  1. Το πολυσυλλεκτικό υβρίδιο φιλελεύθερης κεντροδεξιάς που επινόησε ο κ.Μητσοτάκης, αυτό το κράμα φιλελευθερισμού, μεταρρυθμιστικού οικονομισμού και ελιτίστικου δικαιωματισμού, συνοδευόμενο από κάμποσες δόσεις εθνικισμού, λαικισμού και αυταρχισμού, έχει αρχίσει να μπάζει νερά..
    — Αντώνης Καρακούσης (@akarakousis) November 3, 2021
    Διευθυντής της εφημερίδας ΒΗΜΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)