Δευτέρα 20 Δεκεμβρίου 2021

Πλησιάζει στην αυτοδυναμία ο Ανδρουλάκης...

Τι και αν απέτυχαν παταγωδώς οι δημοσκοπήσεις πριν από δύο-τρεις εβδομάδες μόλις με τις εσωκομματικές εκλογές του ΚΙΝ.ΑΛΛ. και γέλαγε ο κόσμος; Κανένα πρόβλημα, συνεχίζουν απτόητοι οι δημοσκόποι.

Έτσι, σήμερα στο Πρώτο Θέμα διαβάζουμε δημοσκόπηση της Marc που ανεβάζει το ΚΙΝ.ΑΛΛ. στο 15,2% λόγω της εκλογής Ανδρουλάκη. Ούτε τον είδαμε, ούτε τον ακούσαμε τον νέο αρχηγό αλλά εκτοξεύθηκε στις δημοσκοπήσεις. Η αλήθεια είναι πως θα πάρει επιπλέον πόντους και από τη θριαμβευτική πρώτη εμφάνιση του Μιχάλη Κατρίνη στη Βουλή, το Σάββατο. Όσοι τηλεθεατές δεν αποκοιμήθηκαν, είναι σίγουρο πως θα ανεβάσουν το ποσοστό του ΚΙΝ.ΑΛΛ. στο 20%.


Βέβαια, πριν από τέσσερις εβδομάδες βλέπαμε ξανά στο Πρώτο Θέμα μία άλλη δημοσκόπηση που έδειχνε πρώτο τον Ανδρέα Λοβέρδο με ποσοστό που έφτανε στο 37%.

Εκείνη έπεσε έξω, εντάξει, αλλά η σημερινή θα πέσει μέσα, μην έχετε αμφιβολία.

Δημοσκοπήσεων συνέχεια για το πτώμα της κεντροαριστεράς. Ήταν Κυριακή 30 Μαρτίου 2014 όταν το Έθνος έβγαζε δημοσκόπηση που έδινε στο Ποτάμι 15%. Άλλο ανάχωμα για τον ΣΥΡΙΖΑ τότε.


Οι εκλογές έγιναν λίγους μήνες αργότερα και το Ποτάμι πήρε μόλις 6,05%. Γαμώτο... 

Δημήτρης Κανελλόπουλος

efsyn.gr

 

2 σχόλια:

  1. Ε ναι για. Πρώτα ήταν ο Αντρέας ο Λοβέρδος που έπιανε το 37% και τώρα ο Ανδρουλάκης που χτυπάει αυτοδυναμία.
    Μπορεί να πάνε σε συμμαχική κυβέρνηση σύριζα και νδ για να ανακόψουν την επέλασή του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. arxisane na tremoyn kai toy syriza kai toy KKE, απο την τιτανοτεραστια ανοδο του Ανδρουλάκη. στο 3% ο συριζα και στο 2,5% το ΚΚΕ και οτι περισσεύει το παιρνει η ΝΔ και φθάνει στο 60% άνετα. Μετά ξυπνήσαμε απο έναν εντονο εφιάλτη

      Διαγραφή

(3)