Τετάρτη 8 Δεκεμβρίου 2021

Σάκης Αρναούτογλου: Τοπικές χιονοπτώσεις, αλλά και μεγάλα ανοίγματα του καιρού

Σάκης Αρναούτογλου: Πού θα έχουμε τοπικές χιονοπτώσεις, αλλά και μεγάλα ανοίγματα του καιρού

Τοπικές χιονοπτώσεις, μεγάλα ανοίγματα του καιρού, αλλά και τοπικά διάσπαρτες καταιγίδες και μπόρες το σκηνικό του καιρού την Τετάρτη. Σύμφωνα με τον Σάκη Αρναούτογλου από το πρωί από τη Δράμα, την Καβάλα, την Ξάνθη, στη Ροδόπη και την περιοχή του ‘Εβρου θα έχουμε συννεφιά με κάποιες τοπικές βροχές στα ανατολικά του θρακικού πελάγους μέχρι και την Χίο, ενώ στα νησιά του ανατολικού και ΝΑ Αιγαίου, στα νότια τμήματα των Κυκλάδων και στην Κρήτη ο καιρός θα είναι πιο άστατος.

Στην υπόλοιπη χώρα θα ξεκινήσει η χώρα με λιακάδα και αρκετό κρύο και με κάποια σύννεφα προς τη δυτική Ελλάδα.

Από το μεσημέρι και μετά και μέχρι το απόγευμα θα έχουμε λιακάδα και συννεφιά στο ανατολικά ΝΑ και στην Κρήτη.

Τις βραδινές ώρες, ενώ στις περισσότερες περιοχές της χώρας θα έχουμε ξαστεριά, στα Επτάνησα, στη ΒΔ Στερεά και στην Ήπειρο και στη δυτική Μακεδονία θα αρχίσουν να πυκνώνουν τα σύννεφα και στην Ήπειρο - ΒΔ Θεσσαλία δεν αποκλείεται να έχουμε και «πασπάλισμα» χιονιού.

Στη δε Δυτική Μακεδονία θα πλησιάσουν κάποια σύννεφα και ίσως καταφέρουν να αφήσουν κάποιες νιφάδες πολύ τοπικά για υψόμετρα πάνω από 700 μέτρα.

Οι άνεμοι την Τετάρτη θα είναι ΒΔ σε όλη την χώρα.

Στην Αττική θα έχουμε ηλιοφάνεια από το πρωί και κάποιες τοπικές συννεφιές τις βραδινές ώρες. Η θερμοκρασία από 8 έως 15 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη και οι περισσότερες περιοχές της κεντρικής Μακεδονίας θα ξεκινήσουν με λιακάδα, αλλά νωρίς το πρωί λίγα σύννεφα στις Σέρρες άνευ σημασίας. Η θερμοκρασία από 5 έως 10 βαθμούς.

Δείτε όσα είπε ο Σάκης Αρναούτογλου


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)